Google face angajări în România

Publicat: Miercuri, 14 Ianuarie 2015 08:43 // Actualizat: Vineri, 16 Ianuarie 2015 14:35 // Sursa: romaniatv.net

Google recrutează din România omul potrivit pentru postul de vendor operations lead, care va gestiona o parte dintre business-urile sale mici şi medii din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA). Românul recrutat pe acest post va lucra îndeaproape cu echipele de management ale gigantului Google din Dublin şi Mountain View (California).

Foto: http://www.politico.com/

Candidatul potrivit pentru postul ofertat de Google a absolvit o facultate, are expertiză în online media, experienţă în team management, în cereri de propuneri (RFP), cereri de informaţii (RFI), precum şi în analiza de business.

Trebuie să fii capabil să conduci studii de piaţă ca să identifici oportunităţi de business, de asemenea, să dezvolţi şi să pui în practică strategii pentru achiziţii, ca să intri în vizorul angajatorilor pentru acest post.

Candidatul ideal pentru această poziţie vorbeşte fluent limba engleză, are abilităţi analitice, de comunicare, este orientat către rezolvarea problemelor. Trebuie să fi demonstrat că eşti persuasiv, sociabil, că ai abilităţi de coaching, de mentoring, de lider, ca să fii elibigil pentru acest post.

23 ianuarie este termenul-limită până la care Google primeşte candidaturile românilor pentru postul vacant la Bucureşti. Detalii, aici.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
google face angajari locuri de munca google oferta de munca google
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 ian 09:24
...lead, care va gestiona o parte dintre business-urile sale mici şi medii din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA). …read more ...
14 ian 09:12
... .recentcomments a{display:inline !important;padding:0 !important;margin:0 !important;}
ultimele stiri


Just another WordPress...
14 ian 09:11
...operations lead, care va gestiona o parte dintre business-urile sale mici şi medii din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA). Citește mai departe… Source: romaniatv.net ...
14 ian 09:04
...operations lead, care va gestiona o parte dintre business-urile sale mici şi medii din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA). Citește mai departe… Source: romaniatv.net
...
1
EUR
4.8747
RON
30 Oct
noapte 10 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H