Google, Facebook, Yahoo: Principalii competitori globali din publicitatea online vin la ICEEfest

Cu doar cateva zile inainte de debutul ICEEfest, playeri majori ai industriei online si-au definitivat planurile pentru prezenta lor la evenimentul de la Bucuresti.

RomaniaTV.net
28 mai 2013, 06:36
Google, Facebook, Yahoo: Principalii competitori globali din publicitatea online vin la ICEEfest

Astfel, Google va pune un accent special in acest an pe proaspata lansare Youtube in mai multe piete din regiune, inclusiv in Romania.

In prima zi a festivalului, un training dedicat va fi sustinut de o echipa a Google care va trata atat relatia platformei video cu producatorii de content (prin Maciej Sojka – Head of Youtube Content Partnership for Central and Eastern Europe), cat si posibilitatile de advertising (prin Bogdana Butnar si Doina Costache de la Google Romania).

Un alt reprezentant Google, Tomasz Czudowski, New Products & Solutions Lead for CEE, va prezenta noutatile aduse de Youtube pe scena principala a festivalului, iar ulterior va participa alaturi de Discovery Channel, HBO GO, DG Mediamind, SeeNow, Kanal D, Alpha TV si BBC la unul dintre cele mai asteptate segmente ale evenimentului: prezentarile si dezbaterea legata de viitorul televiziunii, sub asaltul Internetului.

Tot in prima zi, Dan Bulucea, directorul Google Romania, va fi prezent la discutia de seara unde vedete si celebritati – printre care Horia Brenciu, Marius Moga sau Delia Matache – vor vorbi, intr-o dezbatere moderata de bloggerul si vedeta Acasa TV Cabral Ibacka, despre cum le-a fost schimbata de social media relatia cu publicul.
 
Si Facebook aduce la Bucuresti, special pentru ICEEfest, trei specialisti care vor trata teme super actuale.

In prima zi, Serhad Bolukcu, CEE Market Manager, va trata problema continutului de brand iar, in a doua zi, se va ocupa de cum poate fi folosit Facebook ca tool de performance marketing.

Tot in prima zi, Weronika Sobolak, Client Partner Global Marketing Solutions, va prezenta in cadrul dezbaterii “lungul drum de la click la vot”, unde subiectul principal va fi marketingul politic, iar in ziua a 2-a Juanma Jura, Lead for EMEA Gaming Marketing Solutions, va vorbi despre marketingul dedicat jocurilor si aplicatiilor pe telefonul mobil.

Subiectele fierbinti legate de Facebook vor fi apoi concentrate intr-un training intensiv de doua ore, in ziua a 2-a, unde vor participa toti speakerii companiei, la care se vor adauga specialisti ai Thinkdigital – care reprezinta reteaua sociala in regiune.
 
Yahoo nu putea lipsi de la ICEEfest. Compania va fi reprezentata la nivel de vicepresedinte, prin Nick Hugh, Vicepresident and Head of Display Solutions EMEA, care va prezenta in prima zi. Reprezentantul local Yahoo!, Mediacafe, va fi de asemenea prezent la eveniment.

ICEEfest este organizat de Thinkdigital in parteneriat cu Orange si cu sprijinul Microsoft – prin Internet Explorer 10 si Windows 8 – si se va desfasura saptamana viitoare, in 6 si 7 iunie, la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City.  Agenda completa si biletele de intrare sunt disponibile pe site-ul www.ICEEfest.com.