GOOGLE lansează Google Maps Gallery, un atlas online INEDIT

GOOGLE colaborează cu agenţii guvernamentale şi diferite organizaţii din lume pentru a aduna şi aduce publicului sute de hărţi istorice şi informative.

RomaniaTV.net
28 feb. 2014, 10:17
GOOGLE lansează Google Maps Gallery, un atlas online INEDIT

GOOGLE Maps este deja unul dintre serviciile GOOGLE care se bucură de o popularitate imensă. Anul trecut, Google a lansat Google Maps Engine, o extensie a Google Maps care le permite utilizatorilor să încarce propriile hărţi. Acum, Google vine cu o noua extensie care promite să ofere utilizatorilor tot ce şi-ar putea dori vreodată când vine vorba de hărţi: Google Maps Gallery, un serviciu asemănător unui atlas.

GHICI unde te afli acum? Călătoreşti în toată lumea şi primeşti puncte JOACĂ ONLINE

GOOGLE Translate: Ştiai că poţi face BEATBOX cu Google?

Google Maps Gallery îţi spune care este ruta cea mai scurtă pe care poţi părăsi un oraş, în caz de urgenţă. Serviciul îţi arată, de asemenea, şi care sunt, de exemplu, recifii de corali ameninţati cu dispariţi sau ruta istorică parcursă de Lewis şi Clark în 1814, potrivit cnet.com. Pe scurt, Google Maps Gallery are o multitudine de de hărţi interactive, provenite din surse diverse, cum ar fi companii, agenţii guvernamentale, ONG-uri sau publicaţii precum National Geographic.

De ce nu ar trebui să-ţi cauţi NICIODATĂ partenerul pe Google

Hărţile acoperă o arie largă de subiecte: de la proiecte aflate în construcţie, câmpuri de bătălie istorice, utilizatori de internet, schimbări climatice, etc. Dacă până acum multe dintre aceste hărţi puteau fi văzute doar pe hârtie, cu Google Maps Gallery eşti la o căutare distanţă de un adevărat atlas virtual.

GOOGLE Music Timeline: Google îţi oferă o experienţă muzicală INEDITĂ