Când este aniversarea google: Punctul albastru îţi arată acum către ce direcţie te îndrepţi pe Google Maps

Când este aniversarea google: Această nouă funcţie face parte din categoria celor de care nici nu ştiai că ai atât de multă nevoie. De acum, Google Maps îţi va indica direcţia cu şi mai mare exactitate decât o făcea până acum.

27 sept. 2016, 08:51
Când este aniversarea google: Punctul albastru îţi arată acum către ce direcţie te îndrepţi pe Google Maps

Când este aniversarea google: Dacă până acum punctul albastru care îţi indica cu exactitate direcţia când utilizai Google Maps putea fi folosit doar de testerii beta, de acum această caracteristică ajunge şi la publicului larg, scrie noobz.ro.

Citeşte şi Când este aniversarea google: Motorul de căutare şi-a schimbat logo-ul

Mai exact, punctul albastru nu este însoţit de o săgeată care să indice direcţia, ci de un con, iar îngustimea acestuia se corelează cu cât de bine este calibrat dispozitivul tău pentru direcţie.

Partea şi mai plăcută este că nu trebuie să intri în nicio setare pentru a face asta. Poţi calibra direcţia oricând, atât timp cât aplicaţia este în funcţiune, iar calibrarea direcţiei va fi îmbunătăţită.

Google oferă o metodă simplă şi rapidă de găsire a informaţiilor pe internet, având o bază de date despre peste 8 miliarde de situri. Zilnic, motorul de căutare este consultat de milioane de oameni din întreaga lume.

CAND ESTE ANIVERSAREA  GOOGLEDoodle-urile sunt reprezentări ocazionale ale logoului afişat pe prima pagină Google (www.google.ro), ce au acompaniat de-a lungul anilor toate căutările online făcute de utilizatorii Google din întreaga lume.

Google îşi schimbă logoul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea.

ANIVERSAREA  DE 18 ANI A GOOGLE. În 1998, fondatorii Google – Larry şi Sergei au participat la festivalul Burning Man din deşertul Nevada. Pentru că au vrut să-şi anunţe utilizatorii că vor fi plecaţi în acea perioadă, au adăugat emblema festivalului în spatele logoului Google. Primul doodle astfel creat a fost unul relativ simplu, dar ideea de a decora logoul companiei cu ocazia unor evenimente extraordinare a fost neaşteptat de bine primită de către utilizatorii Google, care au apreciat natura jucăuşă a acestor modificări.