Google Music, noul serviciu de vânzare de muzică online, rivalizează cu Apple sau Amazon

Gigantul american Google a anunţat miercuri că va începe să vândă muzică online, intrând astfel în mod direct în rivalitate cu magazinul online iTunes al Apple sau cu Amazon.

RomaniaTV.net
17 nov. 2011, 07:03
Google Music, noul serviciu de vânzare de muzică online, rivalizează cu Apple sau Amazon

Ne bucurăm să anunţăm că veţi putea de-acum să cumpăraţi milioane de cântece” de pe platforma de aplicaţii a grupului, Android Market, a anunţat directorul pentru Produse al Google, Paul Joyce, într-o prezentare la Los Angeles.

El a adăugat că acest serviciu, Google Music, este disponibil pentru rezidenţii din Statele Unite.

De-acum este posibil să fie cumpărate titluri pe Android Market, iar platforma Google Market va fi dotată în zilele următoare cu versiuni pentru telefoanele multifuncţionale şi tabletele informatice care funcţionează cu sistemul Android, a mai anunţat Google.

„Un acord cu Google pentru vânzarea catalogului nostru este revoluţionară la mai multe niveluri”, a comentat Robert Wells, preşedintele pentru activităţi informatice de la Universal Music.

„Ne aşteptăm ca acest lucru să reprezinte un flux de venituri important pentru artiştii noştri”, a adăugat Wells, care a participat alături de alţi reprezentanţi ai industriei muzicale la această conferinţă de prezentare a Google, la Los Angeles.


loading...
Partenerii noștri