Google Play l-a ajutat să descopere că fosta iubită e însărcinată

După ce te desparţi de partenera alături de care ai trăit atât momente frumoase, cât şi mai dificile, nu te gândeşti sub nicio formă ca aceasta să îţi mai facă surprize şi mai ales să îţi ascundă că a rămas însărcinată.

14 mart. 2016, 09:31
Google Play l-a ajutat să descopere că fosta iubită e însărcinată

Utilizatorii de smartphone-uri folosesc zeci de aplicţii zilnic, care mai de care mai utile. Totuşi, un lucru nu ştiu aceştia atunci când intră pe Google Play.

Potrivit Noobz.ro, utilizatorul Android, Ben, a declarat pentru un post de radio că a descoperit de pe Google Play că fosta sa iubită a rămas însărcinată. Mai exact, analizând secţiunea care îţi arată ce recomandări au prietenii pentru tine, acesta a avut parte de surpriza vieţii lui: „Descărcam o aplicaţie în telefonul meu Android şi pur şi simplu mi-a arătat că fosta mea prietenă a notat o aplicaţie pentru monitorizarea sarcinii”, a declarat Ben în cadrul emisiunii de la radio.

„Nu cred că a vrut ca cineva să afle vreodată acest lucru şi mai ales prin Google Play, ci şi-ar fi dorit să dea vestea prin email sau faţă în faţă”, a mai adăugat acesta, adăugând că a fost „surprins” şi „şocat” la aflarea veştii.

Află cum s-a terminat povestea dintre cei doi, dar şi ce alte secrete a mai aflat bărbatul de pe Google Play.