„Google-ul” rusesc dezvoltă aplicaţii pe bază de gesturi

Gigantul de căutare rus Yandex a colaborat la dezvoltarea unei interfeţe experimentale bazate pe gesturi pentru a explora modul în care tehnologia similară ar putea fi încorporate în aplicaţii sociale viitoare şi în produsele mobile.

RomaniaTV.net
11 apr. 2013, 11:14
„Google-ul” rusesc dezvoltă aplicaţii pe bază de gesturi

Pe langa serviciul de cautare, compania ofera deja si servicii digitale, precum cartografiere si aplicatii de traducere de exemplu, in incercarea de a-si stimula cresterea, intrucat cota sa de cautare la nivel local (60,5% in T4 2012) nu a crescut semnificativ in ultimele trimestre, potrivit Playtech.ro.

Yandex Labs, divizia care a venit cu aplicatia de cautare sociala pe baza de voce, Wonder (o aplicatie care a fost rapid blocata de Facebook), a lucrat cu Carnegie Mellon University la un proiect de cercetare pentru a crea o interfata bazata pe gesturi sociale proiectata pentru un TV cu Internet, relateaza TechCrunch. Interfata, demonstrata in video de mai sus, trage in datele de la Facebook, Instagram si Foursquare pentru a afisa continut personalizat, care este condus telespectator prin gesturi.

Urmăreşte VIDEO cu aplicaţiile Yandex pe Playtech.ro.