Gorbaciov: Putin şi-a epuizat resursele

Fostul lider al URSS, Mihail Gorbaciov, consideră că actualul premier al Rusiei, candidatul favorit la alegerile prezidenţiale din martie, Vladimir Putin, a făcut multe lucruri folositoare pentru ţară însă "şi-a cam epuizat resursele".

RomaniaTV.net
10 feb. 2012, 06:59
Gorbaciov: Putin şi-a epuizat resursele

"A făcut multe lucruri utile, însă nu este cazul să continue. Trebuie să se oprească aici", a explicat Gorbaciov studenţilor de la Universitatea de Relaţii Internaţionale din Moscova. "Dacă după alegerile din martie situaţia din Rusia nu se va ameliora, oamenii vor ieşi în stradă. Nu cred că are Putin un plan excepţional de scoatere a ţării din această situaţie", a mai spus fostul preşedinte al URSS. Reamintim că la data de 23 februarie 2012, cu ocazia Zilei apărătorilor patriei, la Moscova vor avea loc manifestaţii de susţinere a prim-ministrului rus, Vladimir Putin.

„A făcut multe lucruri utile, însă nu este cazul să continue. Trebuie să se oprească aici”, a explicat Gorbaciov studenţilor de la Universitatea de Relaţii Internaţionale din Moscova. „Dacă după alegerile din martie situaţia din Rusia nu se va ameliora, oamenii vor ieşi în stradă. Nu cred că are Putin un plan excepţional de scoatere a ţării din această situaţie”, a mai spus fostul preşedinte al URSS. Reamintim că la data de 23 februarie 2012, cu ocazia Zilei apărătorilor patriei, la Moscova vor avea loc manifestaţii de susţinere a prim-ministrului rus, Vladimir Putin.