Gorghiu: Avem LIPSURI pentru care nu am putut fi NOI cei care să CONDUCĂ acum. PSD nu mai e la GUVERNARE

Copreședintele liberalilor Alina Gorghiu a afirmat luni că PSD nu mai este la guvernare, însă a admis că PNL are anumite "lipsuri'' pentru care nu au putut fi ei ''cei care să conducă acum România printr-o guvernare liberală''.

16 nov. 2015, 19:10
Gorghiu: Avem LIPSURI pentru care nu am putut fi NOI cei care să CONDUCĂ acum. PSD nu mai e la GUVERNARE

„Membrii PNL din Biroul Politic au înțeles foarte clar că avem și noi anumite lipsuri, anumite lacune în organizare, în comunicarea publică, lipsuri pentru care nu am putut fi cei care să conducă acum România printr-o guvernare liberală. Nu am pus lucrurile sub preș sau gunoiul sub preș. Am discutat de-a fir a păr toate aceste situații cu care se confruntă PNL”, a spus Gorghiu, după ședința BPN al PNL.

Citeşte şi: Ministrul propus al Justiţiei, Cristina Guseth: Problema că NU SUNT ABSOLVENTĂ de DREPT poate fi DEPĂŞITĂ

Ea a explicat că unul dintre minusuri este acela că PNL nu a comunicat suficient pe nereușitele Guvernului PSD.

„S-au întâmplat atât de multe nefăcute și au lăsat atât de multe mine în Guvernul Cioloș, dar noi nu am fost poate la capacitate maximă în a comunica în calitate de Opoziție cam care sunt toate aceste probleme pe parcurs și au fost multe. Cred că nu am sancționat suficient miniștrii care au avut derapaje și care au abuzat de lege în numeroase situații”, a afirmat copreședintele PNL.

Gorghiu a subliniat că PSD nu mai este la guvernare.

S-a decantat o idee foarte clară în ciuda scenariilor mai mult sau mai puțin inspirate care se vehiculează pe seama PNL, ideea de la care pornim în urma acestui Birou este foarte clară: PSD nu mai este la guvernare. Este un lucru care îi macină și am aflat între timp și de declarația dlui fost prim-ministru Ponta care nu va susține Guvernul Cioloș, în ciuda încercărilor unor lideri PSD de a încerca să sugereze la nivel public că acest Guvern într-un fel sau altul, prin diverși miniștri, ar putea fi controlat de PSD”, a arătat liderul PNL.

La rândul său, copreședintele PNL Vasile Blaga a precizat că BPN al PNL a votat în unanimitate să sprijine și să voteze marți Guvernul condus de Dacian Cioloș.