Gorghiu: Nu m-ar mira ca Victor Ponta să remanieze guvernul

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sâmbătă, la Constanța, că premierul Victor Ponta este capabil de orice gest care să resusciteze guvernul, mergând până la remaniere, doar din dorința de a-și salva imaginea.

RomaniaTV.net
13 iun. 2015, 11:37
Gorghiu: Nu m-ar mira ca Victor Ponta să remanieze guvernul

„Cred că este capabil de orice gest care să resusciteze puțin guvernul, doar să-l salveze pe el ca imagine. Eu cred că este o strategie greșită, dar, da, nu m-ar mira să facă și o remaniere guvernamentală foarte curând, tocmai pentru că speră să mai dea un suflu de noutate guvernului și să se mai ridice presiunea de pe umerii domniei sale. (…) Cred că poate să schimbe tot Cabinetul și să rămână domnia sa, și tot cea mai proastă soluție rămâne și ar fi tot un guvern compromis, un guvern lipsit de legitimitate”, a afirmat Alina Gorghiu, citată de Agerpres.

Referitor la creșterea forței UNPR în coaliția de la guvernare, ea a opinat că actualul premier, pentru a-și menține sprijinul politic, ar fi dispus să numească miniștri de la UNPR.

„Eu cred că Victor Ponta este dispus să dea trei sferturi din Cabinetul Ponta către UNPR pentru a-și asigura sprijinul în continuare. Este dispus să facă orice compromis în defavoarea PSD-ului, pentru a-și asigura scaunul domniei sale”, a susținut Gorghiu.

Copreședinții PNL Alina Gorghiu și Vasile Blaga, prim-vicepreședinții PNL Cătălin Predoiu și Dan Motreanu, reprezentanți ai PNL și ai altor formațiuni politice din județ au participat, sâmbătă, la Teatrul Național de Operă și Balet ‘Oleg Danovski’ din Constanța, la lansarea cărții „PNL Constanța 1990 — 2015” scrisă de senatorul liberal Puiu Hașotti.


loading...