Gorghiu: Nu sunt interesată de funcţia de premier şi nici de cea de primar

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat că nu este interesată să candideze pentru funcţia de primar general şi nici să ocupe postul de prim ministru, arătând că PNL are premier desemnat şi că foarte curând se va da publicităţii lista guvernului din umbră.

12 oct. 2015, 20:00
Gorghiu: Nu sunt interesată de funcţia de premier şi nici de cea de primar

Avem un prim ministru desemnat (Cătălin Predoiu- n.r.), nu sunt interesată nici de funcţia de primar, nici de funcţia de prim-ministru, sunt interesată să facem opoziţie la atrocităţile de zi cu zi, să duc la bun sfârşit, împreună cu copreşedintele Vasile Blaga, procesul de fuziune, să văd legea votului prin corespondenţă şi să văd că Victor Ponta este acasă”, a declarat Alina Gorghiu la B1 TV.

Liderul PNL a adăugat că foarte curând liberalii vor prezenta lista guvernului din umbră, arătând că pentru fiecare portofoliu nu va fi desemnată o singură persoană, ci vor fi două-trei. „Nu va fi o singură persoană atribuită unui portofoliu, ci vor fi două, trei. Va fi foarte curând. Avem nevoie să avem acei vectori care să facă cunoscute politicile publice ale PNL„, a conchis Gorghiu.

CITEŞTE ŞI: Gorghiu: Voi cere public ANI să verifice incidentele de integritate de la începutul carierei mele