Alina Gorghiu: PSD va împiedica derularea anchetei în cazul Corlăţean

Alina Gorghiu, copreședintele PNL, susține că majoritatea PSD de la Senat va încerca, prin votul în cazul cererii DNA referitoare la Titus Corlățean, să împiedice derularea anchetei și afirmă că ''miza'' social-democraților nu este salvarea fostului ministru de Externe, ci a celor de deasupra lui.

21 iun. 2016, 09:01
Alina Gorghiu: PSD va împiedica derularea anchetei în cazul Corlăţean

Cererea de urmărire penală a fostului ministru de Externe Titus Corlățean, în dosarul votului din diaspora, ajunge astăzi la vot în plenul Senatului. A trecut mai mult de o lună de la primirea solicitării procurorilor, iar în Comisia juridică cererea a primit aviz negativ. E clar ce va face majoritatea PSD astăzi: va împiedica derularea anchetei. Miza PSD nu este salvarea lui Corlățean, ci a celor de deasupra lui, care au făcut calculele politice și au decis că românii din diaspora nu trebuie să voteze, pentru ca ‘cineva’ să iasă președinte cu orice preț. Domnilor Ponta și Dragnea ar trebui să le fie rușine: povara a căzut pe umerii celui de care s-au folosit pentru a-și duce la îndeplinire planul. Din păcate, riscăm să treacă multă vreme până când vom afla cum s-au derulat discuțiile celui mai odios plan împotriva dreptului la vot. În 2014 au blocat votul ca să iasă Ponta președinte, azi folosesc votul ca să blocheze aflarea adevărului. Democrație a la PSD!”, a scris Alina Gorghiu pe pagina sa de facebook.

Solicitarea DNA privind încuviințarea începerii urmăririi penale în cazul social-democratului Titus Corlățean, în dosarul ‘Vot Diaspora 2014’, ar putea să fie dezbătută și votată marți în plenul Senatului.

Comisia juridică a Senatului a respins săptămâna trecută cererea DNA în cazul senatorului PSD Titus Corlățean.


loading...