Mamă anchetată pentru că şi-a bătut copilul de 13 ani, pentru că nu e olimpic la toate materiile

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru violență în familie pe numele unei femei în vârstă de 47 de ani care și-a agresat fiul de 13 ani, a declarat joi purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj, Miruna Prejbeanu. Femeia şi-a bătut băiatul crunt, copilul fiind transportat de urgenţă la spital.

18 mai 2017, 10:49
Mamă anchetată pentru că şi-a bătut copilul de 13 ani, pentru că nu e olimpic la toate materiile

Potrivit sursei citate, polițiștii au fost sesizați de către o femeie că o mamă exercită acte de violență asupra fiului său, incidentul având loc într-o scară de bloc din zona Casei Județene de Pensii din Târgu-Jiu.

Citeşte şi Ea e o bunăciune, iar mama sa este la fel de sexy

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului, au luat primele măsuri și au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de violență în familie. Copilul prezintă câteva escoriații și a fost dus la spital”, a precizat Miruna Prejbeanu.

În paralel cu ancheta IPJ Gorj, și reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj efectuează cercetări în acest dosar.

Potrivit primelor informaţii, băiatul este un elev eminent la liceul Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu. El este olimpic la mai multe materii, însă mama ar fi fost nemulţumită pentru că adolescentul nu este olimpic la toate disciplinele. Potrivit unor surse din anchetă, băiatul a fost lovit în mod repetat cu un corp dur şi prezintă urme de muşcături.

Femeia este medic la IPJ, la poliția județului din Gorj.