Grasu XXL a stropit cu apă un tânăr şi l-a înjurat la microfon în timpul unui concert. Reacţia rapperului după ce i s-a reproşat că promovează jocurile de noroc

Scandal uriaş în timpul concertului susţinut de Grasu XXL la Nostalgia, evenimentul care a avut loc în Parcul Izvor din Capitală. Rapperul a stropit cu apă şi l-a înjurat pe un tânăr care i-a reproşat că promovează jocurile de noroc.

28 iun. 2022, 14:53
Grasu XXL a stropit cu apă un tânăr şi l-a înjurat la microfon în timpul unui concert. Reacţia rapperului după ce i s-a reproşat că promovează jocurile de noroc

Grasu XXL a răbufnit după ce, în timpul spectacolului, un tânăr l-a acuzat promovează jocurile de noroc.

„Ooo, fotoliu pentru casă. Casa ce? Casa Pariurilor pentru Grasu”, a spus un bărbat, după cum reiese dintr-un clip distribuit pe Tiktok.

Bodyguarzii care asigurau paza l-au prins pe tânăr şi au încercat să-i ia microfonul. În tot acest timp, Grasu XXL s-a apropiat de contestatarul său pe care l-a stropit cu apă dintr-o sticlă. Rapperul nu s-a oprit aici, pentru că a început să-l înjure la microfon pe tânăr, sub privirile miilor de fani veniţi la festivalul Nostalgia, conform Libertatea.

„Doamne, proști sunt pe lumea asta. Jesus, ești prea prost, du-te acasă. Nu mai mânca droguri, du-te acasă ca să nu îți iei și bătaie pe aici, prostule care ești”, e o scurtă parte din reacția lui Grasu XXL, care i-a îndemnat pe cei prezenți să îl înjure alături de el pe tânăr.

Citeşte şi: Momente dificile pentru Simona Gherghe. Ce se întâmplă cu cei doi copii ai vedetei: „Sunt terminată!”

Grasu XXL, criticat după ce a înjurat şi stropit un fan cu apă la un concert

Clipul distribuit pe Tiktok a stârnit sute de reacţii. Unii dintre internauţi i-au reproşat lui Grasu XXL că nu trebuia să reacţioneze în această manieră.

„Cum să îți înjuri în halul ăia fanii și să vorbești în halul ăla cu fanii, oamenii care îți ascultă muzica, te apreciază și îți bagă până la urmă un bănuț în buzunar, acolo, ca să întreții burtica aia?

Lăsând asta la o parte, dar dacă tu nu suporți gândul că ai promovat jocurile de noroc și faci reclamă la Casa Pariurilor, care nenorocește oameni, nu ești în stare să porți față în față o conversație cu un fan și te deranjează așa tare simplul fapt că omul ți-a adus în discuție că promovezi căcaturi. Și începi să înjuri și să îți tratezi fanii în asemenea hal”, a fost mesajul transmis de un tânăr care a văzut întreaga scenă.

În schimb, alte persoane l-au acuzat pe rapper că a instigat la violență asupra tânărului din public și că nu își asumă faptul că face bani și din promovarea jocurilor de noroc.

Citeşte şi: Johnny Depp, ademenit cu 300 de milioane de dolari să redevină „pirat”. Ofertă fabuloasă făcută de Disney, pentru un mega-proiect