Johnny Depp, ademenit cu 300 de milioane de dolari să redevină „pirat”. Ofertă fabuloasă făcută de Disney, pentru un mega-proiect

Johnny Depp este solicitat să revină în "Pirații din Caraibe" după ce franciza a renunţat la serviciile sale, în 2018. Actorul a fost personajul principal în cinci filme cu "pirații", în ultimii 15 ani.

28 iun. 2022, 14:00
Johnny Depp, ademenit cu 300 de milioane de dolari să redevină „pirat”. Ofertă fabuloasă făcută de Disney, pentru un mega-proiect

Johnny Depp revine în showbiz cu fruntea sus, după ce a câştigat procesul cu fosta sa soţie, Amber Heard. El a fost deja contactat de Disney, pentru a reveni în faimoasa franciză Suma care i-a fost propusă actorului ca să-l readucă la viaţă pe Jack Sparrow, celebrul personaj care l-a consacrat, se ridică la nu mai puţin de 301 de milioane de dolari.

Suma are legătură cu o scenă din timpul procesului, când avocata fostei sale soţii l-a întrebat pe Depp dacă ar mai accepta un rol în această franciză, „chiar dacă Disney îi va oferi şi 300 de milioane de dolari”. Atunci celebrul actor a răspuns imediat: „Nu, doamnă”.

O persoană din interiorul Disney a susținut, de asemenea, că Johnny Depp ar fi primit și un „cadou de împăcare” din partea studioului. Acesta ar fi fost livrat împreună cu o scrisoare care ar fi putut reprezenta o ofertă oficială, o scuză sau „ceva între ele”, potrivit Daily Mail. „Știu că firma i-a trimis un coș-cadou cu o scrisoare foarte sinceră. Dar nu sunt sigur cum a fost primită”, a spus sursa Disney.

Citeşte şi Amber Heard continuă scandalul cu Johnny Depp. Ce a putut să spună blonda, după ce a pierdut procesul, iar actorul și-a deschis cont pe TikTok

Se pare că înțelegerea este ca Johnny Depp să se întoarcă în rolul lui Jack Sparrow în Pirații din Caraibe 6. Dar și un serial derivat Disney Plus despre primii ani de viață ai Căpitanului Perlei Negre.

Ceea ce vă pot spune este că reprezentanții studioului au redactat deja un proiect pentru un film despre Jack Sparrow. Așa că speră foarte mult că Johnny Depp îi va ierta și se va întoarce în rolul personajului său iconic”, a mai dezvăluit aceeaşi sursă.

Citeşte şi Johnny Depp a câştigat procesul cu fosta soţie Amber Heard! Ea a minţit când l-a acuzat că a agresat-o şi hărţuit-o iar acum trebuie să-i plătească milioane de dolari! GALERIE FOTO + VIDEO