Graţiela Duban şi Ghiţă, revedere incendiară după eliminarea de la Survivor România. Nu s-au mai ascuns!

Ghiță Balmuș a fost eliminat de la Survivor România. Imediat, acesta s-a revăzut cu Grațiela Duban, soţia lui Andrei Duban, de care a fost foarte apropiat în Republica Dominicană.

13 mai 2020, 15:06
Graţiela Duban şi Ghiţă, revedere incendiară după eliminarea de la Survivor România. Nu s-au mai ascuns!

Ghiță Balmuș şi Grațiela Duban au fost foarte apropiați, dar au infirmat zvonurile unei posibile idile. Cei doi s-au revăzut în cadrul emisiunii Fan Arena, unde au avut un dialog incendiar.

Castigator Survivor România 2020. Cine este la un pas să câştige titlul de „cel mai bun supravieţuitor”

„Grațiela: Ce-ai făcut, măi Ghiță, măi? Ce am vorbit eu cu tine?

Ghiță: Eu am încercat. Am încercat, dar cât să o mai duc. Nu am mai putut să fac față.

Grațiela: Felicitări pentru tot parcursul, dar am ceva să îți spun. Porecla mea e răposata? Zi mă! Râzi tu râzi, dar nu e râsul tău.

Ghiță: Porecla cu răposata a plecat de la faptul că Elena în continuare dădea în mine cu faptul că noi doi aveam o relație foarte bună amicală și foarte multe certuri în continuare în tabără se produceau din motivul ăsta, pentru că ea simțea nevoia să mă atace unde știa că oarecum mă doare, pentru că noi doi am avut doar o relație normală, de prieteni, într-un concurs în care, într-adevăr, la un moment dat, ne-am povestit lucruri de acasă. Tu despre familia ta, eu despre viața mea și acest lucru ne-a apropiat. Elena, însă, nu înțelegea că dincolo de Survivor, pot să fie și alte discuții. Și ea a zis răposata și atunci eu am zis „Ok, dacă vrei să fie răposată, pentru că ea a plecat din concurs, înțeleg, dar nu încerca să o dai în lucruri mai negative”. De acolo a plecat răposata”, a fost discuția între cei doi concurenți la Fan Arena.

Amor la „Survivor România”. Imagini incendiare surprinse de camerele de supraveghere VIDEO

Ghiță Balmuș a fost eliminat în ediția de marți a competiției.

„Dezamăgire nu este, pentru că am dat tot ce am putut pe traseu. De multe ori cu dureri, infometat. Am avut foarte multe sentimente si am dat pana la ultimul de fiecare data, cum zice sloganul nostru. Chiar zicea Cezar mai devreme că de ce sunt abatut si i-am spus ca imi este foame. Am vazut strategiile dinainte su am avut un sentiment. Voi ramane un faimos pentru ca am luptat in tabara faimosilor, Voi iesi cu zambetul sus si privirea inainte. Fiecare zi este o lectie. An invatat multe aici. Si de regret si de tristete si de dezamagire. Fiecare si-a jucat cartea cu doua fete, cu trei fete, asa cum au fost ei. Sa fie ei si acasa si sa nu se schimbe pentru nimic in lume. Tot ce pot sa spun este ca sunt mandru”, a spus Ghiță Balmuș.