Grav accident de circulaţie în Capitală. Un tânăr se zbate între viaţă şi moarte VIDEO

Grav accident, duminică noaptea, în apropierea Parcului Carol din Capitală. Un tânăr se zbate între viaţă şi moarte după ce autoturismul pe care îl conducea a derapat, a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de un gard de beton. Bărbatul se afla singur în maşină şi a fost resuscitat zeci de minute. El este internat acum la Spitalul Universitar unde medicii se luptă să-l ţină în viaţă.

RomaniaTV.net
05 mart. 2012, 06:41
Grav accident de circulaţie în Capitală. Un tânăr se zbate între viaţă şi moarte VIDEO

Bărbatul de 30 de ani venea dinspre autogara Filaret când pe linia de tramvai a pierdut controlul volanului. Locuitorii din zonă spun că maşina avea viteză mare. Până la venirea ambulanţei, bărbatul a fost scos din maşina contorsionată de doi trecători.

„Am fost 2 băieţi care am venit cu taxiurile. Suntem taximestrişti şi coborâm pe aici pe zonă .Am fost primii care l-am văzut, n-am văzut cum s-a întâmplat, practic l-am găsit aşa. Era în maşină, horcăia de sânge şi l-am scos”, a spus un taximetrist.

„A pierdut controlul asupra direcţiei moment în care a pătruns într-un gard situat pe partea stângă a sensului de mers. În urma accidentului a rezultat vătămarea unei singure persoane, conducătorul autoturismului”, a declarat Florian Văduva, subinspector Poliţia Rutieră Bucureşti.

După ce a fost stabilizat de medicii Smurd, bărbatul a fost transportat la Spitalul Universitar. El are răni grave la cap şi coloană, iar medicii se luptă să-l ţină în viaţă.