GRAV ACCIDENT de circulaţie în Mureş. Două persoane au murit

Două persoane au murit, iar alte trei au fost rănite în urma unui accident care a avut loc, miercuri după-amiază, pe DN 15 E 60, în zona localităţii mureşene Valea Izvoarelor, după ce un autoturism s-a tamponat cu un autocamion.

26 dec. 2012, 11:17
GRAV ACCIDENT de circulaţie în Mureş. Două persoane au murit

Accidentul s-a produs după ce şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, fiind preocupat de schimbarea frecvenţei radio, iar maşina a derapat şi s-a tamponat cu un autocamion.

În urma accidentului, o femeie de 34 de ani şi o adolescentă de 14 ani, nepoata şoferului, pasageri pe bancheta din spate a autoturismului, au murit, iar trei au fost rănite.

„Conducătorul unui autoturism marca Renault a pierdut controlul direcţiei de mers datorită neatenţiei şi s-a tamponat cu un autotren care circula regulamantar din sens opus. În maşina Renault se aflau cinci pasageri. Doi dintre ei, care se aflau pe bancheta din spate, au murit, iar ceilalţi trei au fost transportaţi cu ambulanţele SMURD în stare gravă la spital”, a declarat la România TV Lucian Archiudean, şeful Poliţiei Rutiere Târgu Mureş.

În urma accidentului, traficul în zonă a fost întrerupt aproximativ o oră.