Accident în Capitală: Un şofer RATB a făcut preinfarct. Autobuzul a ajuns pe trotuar FOTO şi VIDEO

Şoferul unui autobuz RATB a pierdut controlul volanului după ce a făcut preinfarct, informează România TV. Autobuzul a ieşit de pe şosea şi a ajuns pe trotuar, lovind mai multe maşini parcate, dar şi un pieton. Atât şoferul, cât şi femeia rănită au fost transportaţi la Spitalul Sf. Pantelimon.

RomaniaTV.net
20 apr. 2013, 10:04

Accidentul s-a produs în cartierul Titan, din Capitală, în zona intersecţiei dintre străzile Liviu Rebreanu şi Nicolae Grigorescu. Şoferul unui autobuz 311 a făcut preinfarct şi a intrat cu autovehiculul pe trotuar. În urma impactului, mai multe maşini care se aflau parcate au fost lovite. Unul dintre autoturisme a fost grav avariat.

În accident, o femeie, pieton, a fost lovită de autobuz. Atât aceasta, cât şi şoferul autobuzului şi pasagerii din mijlocul de transport au primit îngrijiri medicale la faţa locului, apoi au fost transportaţi la spital.

La faţa locului s-au deplasat echipaje SMURD, ISU, poliţişti şi Laboratorul Criminalistic al Poliţiei Rutiere pentru a efectua cercetări.

Partea carosabilă nu a fost afectată, astfel că circulaţia rutieră nu a fost blocată.

Se pare că şoferul prezenta o durere toracică. Mai este o persoană, o femeie, care acuză dureri lombare, dar este conştientă. Este vorba despre un pieton„, a declarat, la România TV, Bogdan Opriţa, coordonator SMURD Bucureşti.

„M-am speriat. Erau mulţi oameni în autobuz. Eu l-am scos pe şofer, era căzut pe spate. Au venit femeile şi i-au dat apă. Eu eram chiar la geam”, a povestit un bărbat care se afla în autobuz.

Fotografii de la locul accidentului am primit şi de la cititor ROMÂNIATV.NET pe adresa de e-mail [email protected]

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieşit din comun? RTV îţi poate difuza ştirea! Trimite-ne materiale filmate sau fotografiate de tine, pentru ca ştirea ta să fie vazută de o ţară întreagă!