Grav accident pe Autostrada Soarelui. Un om a murit după ce a lovit cu maşina un câine

Un grav accident de circulație a avut loc, joi seară, chiar în Ajunul Crăciunului, la kilometrul 80 al Autostrăzii Soarelui, pe sensul spre București.

25 dec. 2020, 13:23
Grav accident pe Autostrada Soarelui. Un om a murit după ce a lovit cu maşina un câine
Sursa foto: Serviciul de Ambulanta al Judetului Calarasi/Facebook.com

Grav accident în Ajunul Crăciunului pe Autostrada Soarelui. Potrivit Serviciului de Ambulanță Călărași, un autoturism cu doi ocupanți s-a răsturnat după ce a lovit un câine. În urma impactului, autovehiculul a lovit parapetul de protecție, apoi a părăsit partea carosabilă. Cei doi ocupanți au fost încarcerați, scrie Digi24.

Au intervenit din partea ISU Călărași o autospecială de descarcerare și un echipaj de prim ajutor SMURD, iar din partea SAJ Călărași o ambulanță C2 (echipaj medical de urgență cu medic) și o ambulanță B2 (echipaj medical de urgență cu asistent).

După extragerea victimelor s-a constatat decesul conducătorului auto și rănirea gravă a pasagerului din dreapta, în vârstă de 12 ani.

Acesta a fost transportat la un spital din București.

Grav accident, cu două victime, şi la Iaşi

Accident cumplit înainte de Sărbători, în comuna ieșeană Strunga din judeţul Iaşi. Un şofer în vârstă de 22 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat într-o maşină care circula regulamentar. În urma impactului, tânărul şi pasagerul din aceeaşi maşină au murit pe loc, în timp ce o doctoriță și iubitul ei, angajat al MAPN, au fost grav răniți.

A fost un accident cu victime multiple. S-au înregistrat două decese la locul accidentului și 2 pacienți au fost aduși la UPU.

O femeie, R.O, în vârstă de 28 ani, policontuzionată accident rutier, pasager dreapta față, cu traumatism cranio-cerebral, fractură deschisă pumn stâng, contuzie toraco-abdominală, fractură humerus drept, fractură coloana lombară, internată pe ortopedie.

Bărbat, C.D., în vârstă de 31 ani, policontuzionat accident rutier, șofer, traumatism cranio-cerebral, contuzie piramidă nazală, contuzie toraco-abdominală, fractură pumn drept, contuzie genunchi stâng, internat pe ortopedie”, a declarat Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Citeşte şi: Alertă meteo. Ninsori şi viscol după Crăciun