Grav accident pe DN1: Doi morţi şi un rănit grav VIDEO

Grav accident, joi dimineaţă, pe DN1, în localitatea Timişul de Jos din judeţul Braşov. Un microbuz a intrat într-un tir. Două persoane au murit, iar o alta a fost rănită grav, informează România TV.

RomaniaTV.net
02 aug. 2012, 05:04
Grav accident pe DN1: Doi morţi şi un rănit grav VIDEO

UPDATE 10.00 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 09.45, traficul rutier a fost reluat pe DN1, între Predeal şi Braşov. Din cauza unui accident în care au fost implicate un autotren şi un microbuz, circulaţia rutieră a fost oprită pe raza localităţii Timişu de Jos. În urma accidentului, două persoane au decedat iar una a fost rănită grav.

Accidentul a avut loc între un microbuz de transport marfă şi un autotren. Din primele cercetări se pare că şoferul microbuzului de marfă a intrat într-o depăşire şi s-a izbit violent de autotren.

La faţa locului s-au deplasat trei ambulanţe SMURD şi o maşină pentru descarcerare. Două persoane au decedat, şoferul tirului, în vârstă 54 de ani şi şoferul microbuzului, în vârstă de 31 de ani. Un alt pasager care se afla în microbuz a fost trasportat la spital. Acesta se află în stare gravă.

Cele trei victime ale accidentului erau încarcerate, iar pompierii au avut o intervenţie dificilă.

Circulaţia pe DN 1 între Predeal şi Braşov este oprită de mai bine de două ore, iar şoferii sunt îndrumaţi să circule pe ruta ocolitoare DN 1 Cheia-Săcele-Braşov.