Grav accident produs pe DN 19, în judeţul Bihor. O femeie a murit

O femeie a murit şi alte patru persoane au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit frontal pe DN 19, în localitatea Diosib. Manevrele de resuscitare a femeii nu au avut succes, transmite România TV.

25 iun. 2014, 15:38
Grav accident produs pe DN 19, în judeţul Bihor. O femeie a murit

O femeie, una dintre persoanele rămase încarcerate în autoturism în urma impactului, a decedat. Potrivit lt. Camelia Roșca, purtător de cuvânt al ISU Crișana”, femeia în cauză fusese găsită în stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare de după scoatere ei din mașina contorsionată nu au avut succes.

Pe lângă femeia ce a murit, mai sunt şi patru răniți, dintre care doi sunt în stare foarte gravă. La locul evenimentului rutier au fost trimise forțe de intervenție de la Oradea și Săcueni (echipaje de prim-ajutor, autospecială cu apă/spumă și modul de descarcerare, mașina de descarcerare grea și cea de terapie intensivă mobilă). De asemenea, Serviciul de Ambulanță Județean a mobilizat la accident două echipaje.

Accidentul s-a produs când şoferul autoutilitarei a intrat pe contrasens şi a izbit frontal un autoturism. În aceasta din urmă se afla doar șoferul. Ceilalți răniți călătoreau în autoturism. Persoanele implicate în evenimentul rutier, care au scăpat cu viață, au fost aduse la Oradea pentru continuarea investigațiilor și îngrijirilor medicale.