Grecia, noi restricţii pentru turişti. Măsurile se aplică din 17 august

Potrivit informațiilor comunicate oficial de autoritățile elene, au fost actualizate o serie de condiții de intrare pe teritoriul Greciei, informează Ministerul Afacerilor Externe.

RomaniaTV.net
13 aug. 2020, 18:36
Grecia, noi restricţii pentru turişti. Măsurile se aplică din 17 august

PANDEMIE. îîcepând cu data de 17 august 2020, măsura prezentării unui test molecular negativ pentru infecția cu SARS-CoV-2, prelevat cu 72 ore înainte de momentul intrării pe teritoriul Republicii Elene, se va aplica tuturor categoriilor de persoane care intră pe teritoriul Greciei, pe cale terestră și maritimă, prin toate punctele de trecere a frontierelor cu statele vecine Republicii Elene, inclusiv Kulata-Promachonas.

Noile reglementări anunțate de autoritățile elene se aplică, în plus față de cele anterioare, pentru următoarele categorii de persoane: cetățenilor care călătoresc în scopuri esențiale în Republica Elenă și care erau anterior scutite de la obligativitatea prezentării testului pentru COVID-19 (inclusiv transportatorilor de mărfuri și de persoane), cetățenilor eleni și cetățenilor străini cu rezidența în Republica Elenă.

Grecia extinde restricţiile din cauza COVID-19. Ce trebuie să ştie românii care merg acolo în vacanţă