GRECIA-ROMÂNIA: Hagi, MESAJ EMOŢIONANT pentru tricolori VIDEO

GRECIA-ROMÂNIA. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru România TV, "Regele fotbalului" Gică Hagi a transmis un mesaj fotbaliştilor ce se pregătesc să înfrunte vineri seara echipa Greciei. Legenda fotbalului românesc susţine că este optimist cu privire la şansele României şi are încredere în alegerile făcute de selecţionerul Victor Piţurcă.

15 nov. 2013, 11:01
GRECIA-ROMÂNIA: Hagi, MESAJ EMOŢIONANT pentru tricolori VIDEO

„Contează mai puţin cum jucăm. Important e să trecem, să fim mai buni ca ei în astea două meciuri, să ne calificăm. Acestea sunt meciurile, sunt ca finale, nu trebuie să faci greşeli, unde o inspiraţie, o execuţie a unui jucător poate face diferenţa. Să dea Domnul să se califice. Poate să fie un început bun pentru ei, pentru a forma o echipă competitivă”, a declarat, la România TV, Gheorghe Hagi.

Hagi este optimist cu privire la şansele echipei naţionale.

„Cred că Piţurcă… Cred în el, pentru că e un strateg foarte bun, mai ales pe aceste meciuri. Cu evoluţia şi cu inspiraţia jucătorilor şi cu un moment bun al lor, eu zic că putem trece”, a precizat „Regele fotbalului”.

Citeşte şi GRECIA ROMÂNIA: Anunţ important pentru fanii tricolorilor

Legenda echipei naţionale susţine că, din punctul său de vedere, meciul retur are o mai mare importanţă decât cel din seara asta.

„Contează şi începutul, dar ultima impresie contează. Ca să iei meciul de acasă, cu siguranţă un stadion plin, entuziasmul şi cu un meci foarte bun, eu zic că putem trece de acest baraj”, a adăugat Hagi.

Regele are un mesaj şi pentru fanii naţionalei: „Stadionul plin acasă, ca să ne bucurăm cu toţii”.

Meciul GRECIA – ROMÂNIA va fi transmis LIVE la România TV, vineri, de la ora 21.45.

Citeşte şi GRECIA – ROMÂNIA: Meciul SECOLULUI, transmis pe cea mai mare plasma Full HD din Europa, la Bucureşti