GRECIA – ROMÂNIA LIVE: Gazonul de la Pireu este mai prost decât pe Arena Naţională

GRECIA - ROMANIA LIVE, de la ora 21.45, la România TV. Gazonul de pe stadionul Karaiskakis, din Pireu, unde tricolorii vor juca barajul de calificare la CM 2014, nu este în cea mai bună stare, a constatat viceprimarul Bucureştiului, cel care este responsabil de terenul de pe Naţional Arena.

15 nov. 2013, 16:33
GRECIA – ROMÂNIA LIVE: Gazonul de la Pireu este mai prost decât pe Arena Naţională

GRECIA ROMANIA LIVE, de la ora 21.45, la România TV. Gazonul stadionului Karaiskakis, din Pireu, unde tricolorii vor juca prima manşă a barajului pentru calificarea la CM 2014, se prezintă în condiţii mai proaste decât mult criticata suprafaţă de joc de pe Arena Naţională. O spune chiar viceprimarul Bucureştiului, Marcel Nicolaescu, care a făcut această constatare la faţa locului, alături de oficiali ai primăriei din Atena.

Vezi şi GRECIA – ROMÂNIA, imagini de colecţie. Goluri memorabile în confruntările româno-elene VIDEO

L-am analizat împreună cu reprezentanţii primăriei din Atena şi, comparativ, gazonul este cu mult sub nivelul celui de la Bucureşti. Asta ne dă speranţa că la retur vom avea un meci magnific şi calificarea se va decide în ţară.

O echipă tehnică poate fi afectată de acest gazon, fiindcă în multe locuri din suprafaţa terenului sunt foarte multe brazde scoase şi se vede pământul. Am văzut acum că încearcă să planteze nişte brăzduleţe în jurul porţii, dar atunci când mingea cade liber pe pământ riscă să ia o traiectorie ciudată„, a spus viceprimarul, la România TV.

Citeşte şi GRECIA – ROMÂNIA, LIVE la ROMÂNIA TV. Tricolorii, faţă în faţă cu istoria