GRECIA – ROMANIA, meciul astrelor. Planeta Marte e cu Piţurcă, vezi toate previziunile

GRECIA - ROMANIA se va juca vineri, de la ora 21.45, şi va fi transmis în direct de România TV. Astrologul Oana Hanganu prefaţează această întâlnire atât din punct de vedere al tranzitelor astrale, cât şi al zodiacului chinezesc.

08 nov. 2013, 11:56
GRECIA – ROMANIA, meciul astrelor. Planeta Marte e cu Piţurcă, vezi toate previziunile

Grecia a fost cap de serie la tragerea la sorţi a meciurilor pentru barajul de calificare la CM 2014 şi a avut un parcurs în preliminarii mai bun decât al naţionalei României, însă tricolorii par a avea un aliat important în disputa cu elenii.

Astrele sunt de partea noastră, spune Oana Hanganu, care a analizat la România TV şansele reprezentativei noastre, din punct de vedere astrologic. „Ziua în care se desfăşoară meciul are o vibraţie 5, iar asta înseamnă surprize neaşteptate şi faptul că meciul se va juca până în ultima clipă. Oricum, 2013 este un an favorabil fotbalului românesc, pentru că Federaţia Română de Fotbal a fost fondată într-un an al Cocoşului, iar în mitologia şi astrologia chinezească astfel de începuturi sunt favorizate într-un an al Şarpelui, cum este 2013.

Citeşte şi GRECIA – ROMANIA Cum s-au păcălit tricolorii la negocierea primelor. Nu vor primi bani pentru baraj

În acelaşi, timp, căpitanul naţionalei României, Vlad Chiricheş, s-a născut într-un an al Şarpelui de Pământ, iar anul acesta ar trebui să fie foarte bun pentru el. Dar şi căpitanul naţionalei Greciei este născut tot într-un an al Şarpelui, însă este un Şarpe de Foc. Dacă ţinem seama de Teoria celor 5 elemente asta înseamnă că raportul este în favoarea căpitanului României.

În ceea ce-l priveşte pe Victor Piţurcă, el este ajutat de planeta Marte, numai că va fi cam dur cu elevii săi şi s-ar putea ca pe jucătorii să nu îi ajute prea mult această atitudine„, a spus Oana Hanganu, la România TV.

Vezi şi MECIUL VIEŢII, LA ROMÂNIA TV. Cine ţi-ai dori să comenteze GRECIA – ROMANIA? Spune-ţi părerea