GRECIA-ROMANIA. Piţurcă, PRIMA DECLARAŢIE despre meciul GRECIA-ROMANIA

GRECIA-ROMANIA. Selecţionerul echipei naţionale, Victor Piţurcă, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă la Mogoşoaia, că îşi doreşte victoria în meciul GRECIA-ROMANIA, primul din preliminariile Euro 2016. GRECIA-ROMANIA se va juca, duminică, 7 septembrie, la Pireu, de la ora 21:45. GRECIA-ROMANIA.

01 sept. 2014, 11:30
GRECIA-ROMANIA. Piţurcă, PRIMA DECLARAŢIE despre meciul GRECIA-ROMANIA

GRECIA-ROMANIA. „Îmi doresc o victorie în meciul cu GRECIA. Ar fi cât o calificare pentru noi. Este un moment bun pentru noi dacă ne gândim la faptul că jucătorii greci nu au meciuri în picioare, cu excepţia a 3-4 fotbalişti”, a spus Piţurcă înainte cu o săptămână de emciul GRECIA-ROMANIA.

GRECIA-ROMANIA. „Adversarul nostru este GRECIA, cea mai valoroasă echipă din grupă. Este foarte important pentru noi să plecăm cu puncte de acolo şi sper ca ROMANIA să facă un joc bun”, a mai adaugat Piţurcă.

GRECIA-ROMANIA. Întrebat dacă este un meci revanşă pentru pierderea calificării la baraj cu GRECIA pentru Cupa Mondială din Brazilia, Piţurcă a spus: „Nu cred, este foarte important pentru noi să venim cu puncte din acest joc în deplasare”. GRECIA a învins ROMANIA cu 3-1 la Pireu şi a remizat la Bucureşti, 1-1, în barajul pentru CM 2014.

GRECIA-ROMANIA. Referitor la fotbaliştii pe care ar fi dorit să-i convoace dar nu a putut, selecţionerul i-a nominalizat pe Măţel, Gardoş şi Sânmărtean: „Sânmărtean, de când este la Steaua, este mult mai responsabil. Dacă nu era accidentat, cu siguranţă era convocat”. Întrebat cine va fi căpitanul echipei, Piţurcă a spus: „Avem mai mulţi posibili căpitani: Ciprian Marica, Răzvan Raţ ori Dorin Goian”.

GRECIA-ROMANIA. Piţurcă a comentat şi „dubla” Steaua – Ludogorets. „În repriza a doua Steaua nu a mai avut prestaţia din prima parte a jocului. Atacurile echipei bulgare au fost foarte numeroase şi a venit un şut fantastic la final cu care au fost egalaţi”, a spus Piţurcă.

GRECIA-ROMANIA. Meciul GRECIA-ROMANIA din preliminariile Euro 2016 se va disputa, duminică, 7 septembrie, de la 21:45 pe Stadionul „Georgios Karaiskakis” din Pireu. GRECIA-ROMANIA.