GRECIA-ROMÂNIA. Sorin Oprescu alături de echipa naţionalei: „I-am pupat pe frunte. Am încredere” VIDEO

GRECIA-ROMÂNIA. Primarul Capitalei Sorin Oprescu este convins că Naţionala României va caştiga meciul cu Grecia. Şi deşi cel mai probabil va vedea meciul secolului la serviciu, Oprescu îi va încuraja pe tricolori. Edilul a felicitat România TV pentru că a făcut posibilă transmiterea meciului pentru toţi românii.

15 nov. 2013, 11:46
GRECIA-ROMÂNIA. Sorin Oprescu alături de echipa naţionalei: „I-am pupat pe frunte. Am încredere” VIDEO

GRECIA-ROMÂNIA. Primarul Capitalei Sorin Oprescu a declarat, la România TV, că va urmări meciul Grecia-România de la serviciu.

„Cred că la primărie. O să văd la serviciu că m-am obişnuit. Am un televizor de la Videanu. Câteodată se mai opreşte, îi mai dau pumni, mai porneşte. L-am moştenit de la Videanu. Aceeaşi emoţie ca şi voi. Să dea Dumnezeu să aibă noroc, să joace bine şi eu cred că îi batem”, a spus Sorin Oprescu.

Citeşte şi GRECIA-ROMÂNIA: Hagi, MESAJ EMOŢIONANT pentru tricolori VIDEO

Primarul Capitalei a avut şi un mesaj pentru tricolori: „I-am pupat pe frunte, sunt toţi ca nişte copii. Am încredere că o să pună şi ei suflet. Le urez succes şi să vină acasă în aplauzele oamenilor”.

Oprescu a dat şi un pronostic, spunând că meciul s-ar putea încheia 1-0 pentru români.

De asemena, edilul a felicitat postul România TV pentru că a făcut posibilă transmiterea meciului.

„Este bucurie pentru ei, pentru noi toţi şi aş îndrăzni să spun că nu de multe ori ni s-a întâmplat să transmită direct de la faţa locului. Îmi scot pălăria în faţa celor care au hotărât că există această posibilitate. Succes băieţilor, tot respectul”, a spus Sorin Oprescu.

Meciul GRECIA – ROMÂNIA va fi transmis LIVE la România TV, vineri, de la ora 21.45.

Citeşte şi GRECIA – ROMÂNIA: Meciul SECOLULUI, transmis pe cea mai mare plasma Full HD din Europa, la Bucureşti