GRECIA-ROMANIA. Un englez va arbitra meciul GRECIA-ROMANIA

GRECIA-ROMANIA. Meciul Grecia-România, programat, duminică, în preliminariile Campionatului European din 2016, va fi arbitrat de o brigadă din Anglia, cu Mark Clattenburg la centru. GRECIA-ROMANIA se joacă de la ora 21:45, la Pireu.

04 sept. 2014, 12:02
GRECIA-ROMANIA. Un englez va arbitra meciul GRECIA-ROMANIA

GRECIA-ROMANIA. Mark Clattenburg, care a arbitrat în acest an şi Supercupa Europei, va fi ajutat la cele două linii de Michael Mullarkey şi Simon Beck. Asistenţi adiţionali vor fi Andre Marriner şi Lee Probert, iar arbitru de rezervă Simon Bennett.

GRECIA-ROMANIA. Echipa naţională a României va debuta, duminică, de la ora 21.45, în preliminariile Campionatului European din 2016, urmând să întâlnească selecţionata Greciei, pe Stadionul Karaiskakis din Pireu.

GRECIA-ROMANIA. Grecia este favorita caselor de pariuri la meciul cu Romania, din preliminariile pentru Euro 2016. meciul GRECIA-ROMANIA se joaca, duminica, de la ora 21:45, la Pireu.

GRECIA-ROMANIA. Grecia e favorita in meciul cu Romania, in opinia pariorilor: 2,00 este cota pentru o victorie a celor din Grecia, 3,20 este cotat un egal, iar Romania are cota 4,00 pentru un succes.

GRECIA-ROMANIA. Grecia este favorita sa dea primul gol, 1,66, in timp ce Romania are cota 2,75 sa marcheze prima. 1-0 pentru Grecia in meciul cu Romania este scorul cel mai sigur la pariuri, cotat cu 11,00.

GRECIA-ROMANIA. Victor Piţurcă nu se poate baza pe Cristi Tănase, Alex Bourceanu, Lucian Sănmărtean şi Florin Gardoş, astfel că a fost nevoit să apeleze la soluţii din Liga I. Printre cei 23 de jucători se regăsesc nume ca Gabriel Enache, Vlad Achim şi Constantin Grecu.

GRECIA-ROMANIA. Lotul complet al „tricolorilor” pentru meciul GRECIA-ROMANIA

Portari: Costel PANTILIMON (Sunderland), Ciprian TĂTĂRUŞANU (Fiorentina), Silviu LUNG JR. (Astra Giurgiu)

Fundaşi: Srgian LUCHIN (Steaua Bucureşti), Gabriel TAMAŞ (Watford), Vlad CHIRICHEŞ (Tottenham), Dorin GOIAN (Asteras), Cosmin MOŢI (Ludogorets), Dragoş GRIGORE (Toulouse), Răzvan RAŢ (PAOK), Constantin GRECU (Dinamo Bucureşti)

Mijlocaşi: Mihai PINTILII (Al Hilal), Gabriel TORJE (Konyaspor), Alexandru MAXIM (VfB Stuttgart), Andrei PREPELIŢĂ (Steaua Bucureşti), Ovidiu HOBAN (Petrolul Ploieşti), Gabriel ENACHE (Astra Giurgiu), Constantin BUDESCU (Astra Giurgiu), Vlad ACHIM (Ceahlăul Piatra Neamţ)

Atacanţi: Bogdan STANCU (Genclerbirligi), Ciprian MARICA (Konyaspor), Alexandru CHIPCIU (Steaua Bucureşti), Claudiu KEŞERU (Steaua Bucureşti).

GRECIA-ROMANIA, primul meci din preliminariile Euro 2016, se joaca, duminica, de la ora 21:45, la Pireu. GRECIA-ROMANIA.