Gregorian Bivolaru rupe tăcerea din spatele gratiilor. Cine l-a vrut închis şi ce implicare au avut serviciile în procesul său VIDEO

Guru Bivolaru face dezvăluiri şocante. Într-un interviu acordat în exclusivitate Romania TV, Gregorian Bivolaru spune ce implicare au avut serviciile în procesul lui, pe cine i-au cerut procurorii să denunţe ca să scape, ce procuror celebru a încercat să-l ajute, dar şi ce premier i-a vrut capul, dar şi cărţile.

RomaniaTV.net
31 mai 2017, 19:57
Gregorian Bivolaru rupe tăcerea din spatele gratiilor. Cine l-a vrut închis şi ce implicare au avut serviciile în procesul său VIDEO

Gregorian Bivolaru se află în închisore în România şi a acceptat să discute cu jurnaliştii România TV. Guru Bivolaru spune că a fost vânat mereu de servicii şi că aducerea sa în România are în spate şi alte interese, în afară de acela de a-şi ispăşi pedeapsa.

„Am fost pus sa dau niste nume, poate cunosc persoane, vezi doamne as fi avut avantaje ca pedeapsa sa fie redusa. S-au cerut denunturi. Intr-un interviu anterior gasiti aceste relatari. Nu conta impotriva cui. Mi-au spus ca daca fac denunturi cererea de rejudecare va fi aprobata. Daca nu, nu am sansa. Nu am facut denunturi si chiar asa a fost”, spune Gregorian Bivolaru.

Guru MISA spune că afirmaţiile potrivit cărora Dacian Cioloş ar fi fost la o întrunire a yoghinilor din MISA sunt false.

„Afirmatia cum ca ar exista o forografie cu Ciolos este o mare minciuna pentru ca niciodata nu am facut poze cu el. S-a urmarit ca aceasta scoala sa fie distrusa. Si pe vremea lui Ceausescu, si acum. Au existat persoane care pe vremea lui erau procurori si m-au anchetat in 2004. Asta e cazul procurorului Ceaborchi, care m-a anchetat si in ’84, si in 2004”, a povestit Bivolaru.

Gregorian Bivolaru a declarat că unul dintre cei care l-au vrut închis a fost Adrian Năstae: „Dupa ce in 2004 s-a declansat aceasta faimoasa actiune, actiunea CRIST, Nastase, in anumite sedinte PSD care au fost dezvaluite, a ajuns sa se exprime dur si a zis ca, vinovat sau nu, Bivolaru trebuie sa ajunga dupa gratii. Au fost chestii dure care asa s-au petrecut. Toate plangerile impotriva mea au aparut ulterior dosarelor fabricate, la ordinul dat de Adrian Nastase. Cu alte cuvinte s-a vazut ca nu erau plangeri existente, a fost invers, intai s-a decis in culise, dupa care procurorii s-au caznit sa execute ordinele abjecte si au cautat persoane oneroase pe care au reusit sa le convinga sa depuna marturii mincinoase la ani de zile de la pretinsele fapte si in mod cert vor primi daune”, spune Bivolaru.