Marcel Ciolacu, Mihai Tudose şi Sorin Grideanu pun la cale moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu, la o cherhana pe malul mării. Imagini de senzaţie cu greii din PSD în toiul unor discuţii aprinse

Weekendul acesta, liderii social-democraților se întâlnesc la Neptun cu şefii filialelor PSD din țară, pentru a analiza ultimele evenimente de pe scena politică și pentru a pune la cale moţiunea de cenzură împotriva Guvernului.

28 aug. 2021, 18:50
Marcel Ciolacu, Mihai Tudose şi Sorin Grideanu pun la cale moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu, la o cherhana pe malul mării. Imagini de senzaţie cu greii din PSD în toiul unor discuţii aprinse
Marcel Ciolacu, Mihai Tudose, Sorin Grideanu şi Felix Stroie. Sursa FOTO: GÂNDUL

Marcel Ciolacu, Mihai Tudose şi Sorin Grideanu și-au făcut timp şi au dat o fugă la Olimp, acolo unde au socializat la o hamsie prăjită. La ”Popasul Pescarilor”, li s-a alăturat şi Felix Stroie, președintele PSD Constanța, relatează Gândul.

Înainte de a savura meniul pescăresc din care nu au lipsit hamsia prăjită și ciorba de pește, cei patru oameni politici au dezbătut ”ordinea de zi” a acestei întâlniri desfășurate într-un decor rustic îmbietor, iar Sorin Grindeanu nu s-a putut abține să nu zâmbească atunci când Mihai Tudose, aflat în fața unei limonade, a ”pescuit” o altă replică adăugată la cele care i-au adus, în timp, și eticheta de ”hâtru în politichia dâmbovițeană”.

Citeste si Marcel Ciolacu: „FMI confirmă. Economia României este un pacient a cărui operaţie a reuşit, dar este la ATI”

În condițiile în care, în România politică de azi, ”apele tulburi” sunt o constantă a fiecărei zile, Mihai Ciolacu și ”greii” PSD au pus la punct, cu siguranță, încă o filă a scenariului prin care social-democrații intenționează să contracareze acțiunile Coaliției de Dreapta pentru a-și pune în practică propria viziune politică pe termen lung.

Avându-l alături pe președintele PSD Constanța, liderul social-democraților a luat și pulsul vieții economice și politice a județului, iar atenția cu care a primit toate informațiile demonstrează că un astfel de ”popas pescăresc” – dincolo de felurile de mâncare savuroase și de o atmosferă relaxată, de weekend – nu este decât un alt punct pe agenda de lucru a social-democraților.

Citeste si Mihai Tudose, despre creşterea preţului energiei: „PSD a depus un amendament ca legea consumatorului vulnerabil să intre în vigoare în septembrie, dar Cîţu a votat împotrivă”