Greşeala care ar putea să-l coste pe Nicuşor Dan alegerile

O eroare de comunicare l-ar putea costa pe Nicuşor Dan fotoliul de primar general. Aceasta a fost semnalată chiar de el, pe pagina sa de Faceobok, după ce a primit mai multe semnale de la votanţi.

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 15:13
Greşeala care ar putea să-l coste pe Nicuşor Dan alegerile

Nicușor Dan este candidat independent. Susținerea sa de PNL și USR PLUS este una neoficializată prin vreo alianță electorală. Din acest motiv, numele său poate fi găsit doar la finalul buletinului de vot, scrie Europalibera.

De asemenea, echipa sa de campanie a omis să amintească că Nicuşor Dan mai are un prenume. Pe buletinul de vot figurează ca Nicuşor Daniel Dan – candidat independent.

„Am primit sesizări din partea alegătorilor că se descurcă mai greu cu buletinul de vot pentru primar”, scrie Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

„Vă reamintesc că pe buletinul de vot pentru Primarul Municipiului București:
– candidații independenți nu au siglă electorală, ci mențiunea CANDIDAT INDEPENDENT
– cei patru candidați independenți ne regăsim la finalul listei, paginile 2 și 3. Căutați cu răbdare și alegeți candidatul preferat! Este important să distribuiți acest mesaj pentru a-i ajuta pe cei care merg la vot!”, este mesajul tardiv transmis în ziua votului de Nicușor Dan.

ALEGERI LOCALE 2020. Solicitarea Ministerul de Interne legată de prelungirea votului după ora 21.00 a fost respinsă


loading...