Greșeala frecventă care distruge bateria telefonului mobil. Ce să nu faci dacă vrei să nu treci prin asta

Bateria telefonului mobil este cel mai important component al dispozitivului care are cel mai mult de suferit dacă nu este utilizat cum trebuie.

07 dec. 2022, 15:45
Greșeala frecventă care distruge bateria telefonului mobil. Ce să nu faci dacă vrei să nu treci prin asta
Greșeala care deterioreză bateria telefonului

Confrom experților, greșeala făcută de majoritatea oamenilor afectează grav starea bateriei telefonului mobil. Atunci când încărcați smartphone-ul, este posibil să faceți lucruri care vor diminua performanța acestuia. Acestea vor minimiza durata de viață a bateriei mai repede.

După analiza performanței bateriilor de telefonie mobilă, s-a ajuns la concluzia că există un lucru care nu trebuie făcut niciodată pentru a evita deteriorarea acestora.

Citește și: Telefonul mobil este extrem de periculos pentru organism. Ce spune un medic: „Avea tumoră cerebrală pe partea stângă”

Trebuie să aveți grijă la temperatura telefonului atunci când este la încărcat pentru a nu se supraîncălzi, acest lucru putând duce la moartea bateriei. Evitați să încărcați telefonul până la 100% pentru că ar putea accelera îmbătrânirea bateriei.

Este recomandat să folosiți încărcătorul original furnizat împreună cu telefonul, iar dacă nu îl mai aveți, cumpărați unul cu același amperaj.

Niciodată nu folosiți smartphone-ul în timpul încărcării, pentru că bateria va avea de suferit. Acest lucru duce la supraîncălzire și afectează performanța dispozitivului. Utilizați-l doar în caz de urgență sau necesitate extremă.

Citește și: Imagini dureroase! Cum își distrug părinții copiii cu telefoanele și tabletele încă din scutece! De ce o generație întreagă de părinți alege să își abandoneze bebelușii în fața ecranelor care îi mutilează psihic?! Unii o fac pentru liniște alții să le ajungă odraslele “programatori”