Telefonul mobil este extrem de periculos pentru organism. Ce spune un medic: „Avea tumoră cerebrală pe partea stângă”.

Dacă petreci foarte mult timp cu ochii în telefonul mobil, trebuie să știi că te expui unui pericol imens și că ar trebui să te gândești mai bine atunci când stai ore în șir pe internet.

05 oct. 2022, 18:12
Telefonul mobil este extrem de periculos pentru organism. Ce spune un medic: „Avea tumoră cerebrală pe partea stângă”.

Cu toții cunoaștem efectele negative pe care le are telefonul mobil, dar cu toate astea, ignorăm și trecem cu vederea riscurile la care ne supunem. În cazul unui bărbat din Târgoviște, consecințele statului pe telefon și-au spus cuvântul, medicii descoperind că are o tumoră cerebrală pe partea stângă care a fost provocată de faptul că vorbea la telefon în timp ce ținea mobilul doar la urechea stângă.

Citește și: Telefonul mobil afectează GRAV sănătatea! Sindromul de care suferă o bună parte din români din cauza acestui dispozitiv. Află dacă ești unul dintre ei

Profesorul Doctor Alexandru Ciurea, invitat la podcast-ul lui Cătălin Măruță, a vorbit despre pericolul utilizării îndelungate a telefonului mobil. El a povestit și despre cazul unui pacient care s-a îmbolnăvit din această cauză. Medicul a explicat și cum ne putem proteja de aceste riscuri și a menționat că acestea sunt mai scăzute atunci când folosim telefonul „cu măsură”.

„Este un rău necesar, ca și automobilul. Este la fel. Ca și căștile, ca și tot, ca și microfonul. Dar totul cu măsură. Este bine să folosim telefonul, dar nu vorbim ore, și ore, și ore. Am avut un caz și spun și de unde, din Târgoviște. Un domn super, super milionar, care încontinuu vorbea pe telefon. Mai mult mult pe stânga, cu dreapta scria. După vreo 12 ani de activități, construcții,nu mai știu ce, a venit la mine și zic: ‘Dar ce s-a întâmplat, dumneavoastră vorbiți la telefon pe urechea stângă?’ Că avea tumoră cerebrală pe partea stângă”, a povestit Prof. Dr. Alexandru Ciurea.

@catalinmaruta Vizionati si voi acum live podcastul cu Prof. Dr. Alexandru Ciurea pe YouTube: Acasa la Maruta #acasalamaruta #podcast #dralexandruciurea ♬ sunet original – Catalin Maruta

Citește și: Telefoanele mobile, pline de bacterii, inclusiv de streptococi. Este mai contaminat ca vasul de toaletă!