Greşeală incredibilă a autorităţilor în cazul accidentului de tren din Ploieşti. Au trimis ambulanţele la o adresă greşită VIDEO

Informaţii incredibile au ieşit la iveală în legătură cu accidentul de miercuri, de la Ploieşti Triaj. Iniţial ambulanţele au fost trimise la o adresă greşită, la aproximativ 1,5 km de locul accidentului, după cum transmite România TV.

18 dec. 2019, 16:11
Greşeală incredibilă a autorităţilor în cazul accidentului de tren din Ploieşti. Au trimis ambulanţele la o adresă greşită VIDEO

Conform imaginilor prezentate de România TV, zeci de ambulanțe au ajuns pe un câmp, de unde nu au mai putut să iasă, decât după mai multe minute. Mai mult decât atât, medicii au intervenit și au mers pe jos până la cele două trenuri tamponate, pentru a acorda primul ajutor.

Răniții au fost cărați cu tărgile până la ambulanțe, pe distanța de un kilometru. Dacă accidentul ar fi fost mult mai grav, din cauza acestei erori se putea produce o adevărată tragedie națională, apreciază reporterii România TV. Numărul persoanelor rănite în urma ciocnirii a două trenuri în gara Ploieşti triaj a crescut la 11, dintre care una a fost transportată la spital cu elicopterul.

Faptul că ambulanţele au fost trimise la o adresă greşită a fost conformat de purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloaie. „Aşa e, au fost indicate alte coordonate, însă o parte din ambulanţe au ales alt acces. O parte au fost redirecţionate greşit, dar celelalte nu. Evenimentul a fost anunţat prin 112 şi nu a fost indicată locaţia exactă„, a spus aceasta, pentru România TV.