Greşeala majoră pe care o fac toţi românii când merg la cumpărături. Gestul ilegal care le poate aduce mari probleme

Mulţi români fac o greşeală majoră atunci când merg la cumpărături. Fără să-şi dea seama, aceştia riscă să aibă probleme mari cu legea.

24 iun. 2022, 10:52
Greşeala majoră pe care o fac toţi românii când merg la cumpărături. Gestul ilegal care le poate aduce mari probleme
Greşeala majoră pe care o fac toţi românii când merg la cumpărături

Greşeala majoră pe care o fac toţi românii când merg la cumpărături. Un simplu gest pe care obişnuiesc să-l facă ori de câte ori merg la supermarket este ilegal şi le poate face mari probleme.

Greşeala majoră pe care o fac românii când merg la cumpărături. Şi ţie ţi s-a întâmplat să faci asta

Citeşte şi LIDL anunţă schimbări importante în toate magazinele din România. Noua ofertă de produse la preţuri imbatabile

Aflaţi la cumpărături, românii s-au obişnuit ca printre rafturi să consume diferite produse pe care intenționează să le achiziționeze ulterior.

De exemplu, cui nu i s-a întâmplat ca măcar o dată să deschidă o apă sau să mănânce ceva înainte să plătească pentru produsele respective? Ei bine, trebuie să ştiţi că acest obicei este ilegal şi vă poate aduce mari probleme cu legea, chiar dacă păstraţi ambalajele şi le plătiţi când ajungeţi la casă.

„În comerț, regula generală este: ‘Bunurile rămân în proprietatea comerciantului până la achitarea lor’. Strict vorbind, acest lucru înseamnă că consumul de alimente în supermarket nu respectă cerințele legale.”, au spus reprezentanții Kaufland pentru echo24.de, citat de playtech.ro. 

Citeşte şi Kaufland se apropie de pragul de 14 miliarde de lei cifră de afaceri. Cu toate că cifra de afaceri a crescut, marja de profit s-a diminuat