LIDL anunţă schimbări importante în toate magazinele din România. Noua ofertă de produse la preţuri imbatabile

LIDL România vine cu noi surprize pentru clienţi. Retailerul anunţă noua ofertă pentru magazinele din toată ţara, care include o varietate de produse XXL.

23 iun. 2022, 15:49
LIDL anunţă schimbări importante în toate magazinele din România. Noua ofertă de produse la preţuri imbatabile

LIDL anunţă schimbări importante în toate magazinele din România. Bucură-te de noile produse la preţuri imbatabile.

LIDL anunţă schimbări în toate magazinele. Profită de noile oferte

Retailerul german îi aşteaptă pe români cu noi oferte impabatabile. În toate magazinele din România clienţii Lidl benefiază de noua ofertă care include o varietate de produse XXL. Preţurile sunt imbatabile.

Citeşte şi Surpriza LIDL pentru toţi românii, de azi e la raft. Produsele ieftine pe care se vor bate toţi!

Retailerul german a publicat noul catalog cu promoţii speciale pentru români. Doar săptămâna asta ai scăricică de porc la doar 2,49 de lei suta de grame, ciocănele de pui cu os şi piele la doar 1,39 de lei suta de grame, cartofi dulci la 4,99 de lei.

De asemenea, cei care sunt cu gândul la vacanţe pot cumpăra bermude de bărbaţi cu doar 29,99 de lei, tricou de damă 19,99 de lei şi bluză damă 39,99 de lei.

Vezi mai multe oferte în catalogul LIDL. 

Lidl este un lanț de magazine de tip discount fondat în Germania, operat de concernul Lidl Stiftung & Co. KG cu sediul în orașul Neckarsulm. Lidl deține peste 10.000 de magazine la nivel internațional.

Lidl a intrat pe piața locală în anul 2010, când a preluat de la grupul Tengelmann cele aproximativ 100 de magazine de discount Plus. În cursul anului 2011, magazinele Plus au fost redenumite în Lidl, iar în 2021, rețeaua a ajuns la peste 290 de magazine, 5 sedii logistice și peste 9000 de angajați.

Citeşte şi Taxă de solidaritate pentru marile companii din România. Giganți precum Kaufland, Ford și Lidl ar urma să plătească 1% din cifra de afaceri statului român