Greşeli cu banii pe care oamenii de succes nu le fac

Nu toată lumea ştie cum să facă bani şi mulţi oameni fac greşeli care îi îndepartează de visul de a avea ceea ce-şi doresc.

RomaniaTV.net
03 aug. 2016, 19:34
Greşeli cu banii pe care oamenii de succes nu le fac

Daca vrei sa ai bani si sa fii un om de succes, iata 5 greseli cu banii pe care sa nu le faci.

Ignori hartiile financiare

Drumul spre succes necesita anumite obiceiuri „plictisitoare”. Ca spre exemplu monitorizarea declaratiilor de venituri si cheltuieli. Oamenii de succes stabilesc in fiecare in fiecare luna, un anumit timp, 30-60 de minute, pentru a analiza bugetul personal: investitiile, conturile bancare, cartile de credit etc. Cand descopera o eroare ori o omisiune trec rapid la actiune.

Sfat: Stabileste o data luna in calendar in care sa analizezi propriile declaratii de venituri si cheltuieli.

Risca banii prosteste

Warren Buffet a spus odata, „Principala regula este sa nu pierzi bani niciodata”. Toate investitiile presupun o anume doza masurata de risc (si prin urmare se pot pierde banii). Acestea fiind spuse, oamenii de succes folosesc doua instrumente de evitare a pierderilor. Inteleg valoarea asigurarii pentru a controla riscul (asigurarea casei, masinii si de viata) si importanta alocarii resurselor.

Sfat: Aminteste-ti daca ceva pare prea frumos pentru a fi adevarat (sau nu intelegi cum functioneaza), fa un pas in spate si incepe sa pui o multime de intrebari.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.