GREŞELI de frumuseţe care te îmbătrânesc

Orice femeie încearcă să se îngrijească ca să arate tânără cât mai multă vreme. Uneori, lucrurile pe care le facem și despre care credem că ne fac bine, de fapt ne îmbătrânesc.

11 oct. 2014, 18:16
GREŞELI de frumuseţe care te îmbătrânesc

GREŞELI de frumusețe care ne îmbătrânesc:

1. Ai uitat de somnul de frumusețe. Nu îți mai faci timp să te culci la ore rezonabile din X motive probabil prea puțin importante. Iar lipsa regulată a somnului nu face decât să-ți îmbătrânească pielea. În timpul nopții pielea se reface, iar dacă nu îi acorzi destul timp pentru acest proces, nu vei arăta împrospătată și odihnită de dimineață, potrivit avantaje.ro.

2. Dormi pe o parte. Această poziție comodă în care îți place să dormi nu este bună pentru pielea ta. Dacă dormi cu fața lipită de pernă timp de șapte-opt ore, pielea nu se mai reface și îți apar riduri.

Citeşte şi Cum să foloseşti uleiurile de corp pentru hidratare perfectă

3. Ești prea stresată tot timpul. Stresul este inamicul nr. 1 al corpului tău, atunci când vine vorba de frumusețe. Din cauza lui te îngrași și pielea capătă un aspect îmbătrânit.

4. Ai grijă doar de ten. Semnele de îmbătrânire nu se văd doar pe față, ci se observă foarte ușor și pe gât și mâini. De aceea pe indicațiile cremelor de față scrie să le folosești pe ten, gât și decolteu. Trebuie să-ți îngrijești și mâinile și gâtul ca să arăți mereu bine.

5. Te speli cu săpun. Acesta poate conține detergenți prea duri pentru pielea ta ce o usucă și o îmbătrânesc timpuriu. Alegerea cea mai bună este un gel de duș cremos, care nu îți usucă pielea și nu uita să te hidratezi după fiecare duș.

6. Folosești produsele anti-aging greșite. Substanțele anti-aging pe care trebuie să le cauți în cosmetice sunt retinolul, peptidele și antioxidanții. Mai departe trebuie ca aceste ingrediente să se regăsească în produsele corecte. Spre exemplu, dacă folosești un gel de curățare cu retinol, acesta nu va îmbunătăți cu nimic aspectul pielii – doar curăță pielea, apoi îl speli. Cremele anti-aging sunt cele mai bune, în special cele de zi care oferă și protecție UVA și UVB.

Citeşte şi FRUMUSEŢEA TA: Ce greşeli faci atunci când vine vorba de sprâncene