Greşeli de îngrijire pe care le fac bărbaţii

Fie că merge la o întâlnire de plăcere sau la una de afaceri, un bărbat ar trebui să fie atent la fiecare detaliu al îngrijirii personale. Unii bărbaţi nu acordă prea mare atenţie acestui capitol, care însă este extrem de important. Impresia lăsată în primele 5 secunde de la o întâlnire nu poate fi schimbată nici după ani de muncă de lămurire.

RomaniaTV.net
30 oct. 2012, 07:01
Greşeli de îngrijire pe care le fac bărbaţii

Iată câteva greşeli de îngrijire pe care orice bărbat ar trebui să le evite:

1. Îşi dau cu prea mult parfum

Dacă te întâlneşti cu o femeie este bine să-ţi dai cu parfum, femeile sunt foarte sensibile la mirosul plăcut. Însă dacă exagerezi vei strica toată magia momentului. Iar dacă te duci la o întâlnire de afaceri, este la fel de rău. Partenerii de discuţii se vor simţi agresaţi de mirosul puternic al parfumului. Limitează-te la două-trei pufuri “amplasate” în două locuri strategice: încheieturi şi în spatele urechii. Vei vedea că mirosul va persista întreaga zi.

2. Nu acordă atenţie unghiilor

Chiar dacă ai mâinile curate, unghiile neîngrijite vor lăsa impresia unei persoane neglijente. Asta nu înseamnă neapărat că trebuie să mergi săptămânal la salon, însă poţi folosi din când în când o pilă de unghii cu care să-ţi rotunjeşti colţurile şi să-ţi netezeşti imperfecţiunile.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro

Citeşte şi despre pensatul sprâncenelor la bărbaţi