Greşeli de stil care pun bărbaţii pe fugă

Betsey Johnson a spus odată că femeile nu se îmbracă pentru bărbați, ci pentru alte femei. „Dacă s-ar îmbrăca pentru ei, ar trebui să umble dezbrăcate”, spunea celebrul designer, însă se pare că bărbații nu sunt atrași de doamnele și domnișoarele care arată prea multă piele. Află 5 greșeli de stil care pun bărbații pe fugă.

03 sept. 2014, 11:17
Greşeli de stil care pun bărbaţii pe fugă

Aplici prea mult machiaj

Poate nu te-ai gândit, însă bărbații sunt mai atrași de femeile care au un look natural. Un pic de blush și un rimel ar trebui să fie de ajuns, așa că renunță la fardul colorat de pleoape, care se vede de la colțul străzii. Prea multe culori aplicate pe fața ta l-ar putea face să te asocieze cu un clovn, în loc de un top-model, cum probabil te-ai aștepta. În plus, nimic nu este mai neplăcut pentru ei decât să te vadă dimineața cu machiajul întins pe față, după o noapte fierbinte.

Citeşte şi Greşeli de stil care te îmbătrânesc. Renunţă la ele pentru a arăta mai tânără

Decoletul adânc

Bărbații sunt fermecați de sâni, dar nu înseamnă că trebuie să îi lași pe afară. În plus, nu au atenție distributivă, iar decolteul adânc le va distrage atenția și nimic din ce vei spune nu va mai conta. Poți să le spui și teoria relativității, pentru ei, vei fi doar o femeie ușoară, pe care o pot lua acasă peste noapte.

Bărbații vor să descopere, așa că dă-le doar un indiciu despre ce se află acolo.

Mai multe greşeli de stil pe Unica.ro.