Greşeli de stil care te îmbătrânesc. Renunţă la ele pentru a arăta mai tânără

Nu cred că există o modă pentru fiecare vârstă, însă exista un styling adecvat pentru fiecare. Asta înseamnă că trebuie să ştii cum să porţi piesele care îţi plac, în aşa fel încât să te avantajeze. Da, poţi purta o fusta mini chiar dacă ai 40 de ani, însă o vei purta în mod diferit decât ai face-o la 20.

RomaniaTV.net
15 mart. 2014, 07:05
Greşeli de stil care te îmbătrânesc. Renunţă la ele pentru a arăta mai tânără

A avea stil inseamna sa ai un look chic fara a fi prea trendy, relaxat fara a fi dezordonat, si usor sexy fara a fi vulgar. Din pacate, de multe ori, alegerile noastre vestimentare tind sa ne imbatraneasca in loc sa ne puna in valoare. Pentru a te asigura ca folosesti hainele in avantajul tau, afla care sunt greselile stilistice cele mai frecvente care te pot imbatrani.

Porti piese retro fara sa le combini cu cele moderne

Stim ca moda este ciclica si ca trendurile revin, la fel cum stim ca piesele vintage pot da o individualitate aparte tinutei. Asta nu inseamna, totusi, ca trebuie sa te imbraci complet in tinute inspirate dintr-o anumita decada. Nici Iulia Albu, desi se autointituleaza „Flapper Girl”, nu umbla toata ziua in rochii din anii ’20. O tinuta formata din prea multe piese retro te poate face sa pari cu 10 ani mai batrana, si vei arata de parca porti un costum de Holloween.

Citeşte continuarea pe ele.ro.