Greseli majore pe care le fac noile mamici

Nu, nu este vorba despre greselile clare, pe care toata lumea le cunoaste si le evita. Aceste erori, despre care vom discuta in continuare, sunt comise in mod constant, fara ca mamicile sa-si dea seama despre acest lucru.

RomaniaTV.net
02 iul. 2016, 18:46
Greseli majore pe care le fac noile mamici

Acum ai alaturi o persoana foarte mica si vulnerabila, de sanatatea careia trebuie sa ai grija, dar, totodata, incerci sa-ti revii dupa nastere, lucru deloc usor. Si, daca ai mai avut si complicatii la nastere, ai mai multe probleme pe care trebuie sa le rezolvi. Astfel, ai nevoie de odihna, de apa din belsug, o alimentatie sanatoasa (cu multe fibre) si de multa dragoste. Desigur, vrei sa le faci pe toate, dar ar trebui sa incerci sa iei lucrurile mai usor si sa te axezi in primul rand pe insanatosirea ta.

Devii o pustnica
Acum, e foarte important sa faci un dus, sa te imbraci, sa iei cu tine bebelusul si geanta cu scutece si sa iesi la o gura de aer, in natura. Daca vei sta numai in casa, te vei simti si mai iritata, izolata, obosita si deprimata. Si tu, si bebelusul tau aveti nevoie de aer curat. Cui ii pasa ca nu ai rezolvat nu-stiu-ce problema banala?! Iesi la plimbare macar prin jurul blocului, daca nu vrei sa pleci mai departe de casa!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.