Greşeli pe care le fac bărbaţii la prima întâlnire

Este surprinzător cum greşelile neintenţionate făcute de un bărbat în prima etapa a dezvoltarii unei relaţii pot face o femeie să pună capăt unei poveşti, care ar fi avut perspective frumoase de creştere.

20 ian. 2018, 17:58
Greşeli pe care le fac bărbaţii la prima întâlnire

Pentru cei care te cunosc, modul in care te comporti poate fi ok, insa poate fi perceput deplasat de catre o femeie pe care abia ai cunoscut-o.
Iata o lista de comportamente gresite care pot alunga o femeie care nu te cunoaste suficient de bine:

1. Inabilitatea de a citi semnalele pe care ti le trimite
Vezi o femeie atragatoare in partea opusa a camerei si incerci sa-i prinzi privirea. Mergi catre ea in timp ce o privesti atent. Te asezi langa ea si incerci sa stabilesti un contact vizual. Pare ca nu ai noroc. Concluzia la care ar trebui sa ajungi este ca te-a remarcat insa nu este interesata. Iar barbatul care nu accepta acest lucru si continua jocul cu o femeie dezinteresata va fi catalogat drept o persoana enervanta.

2.  Incercarea agresiva de a-i intra in gratii
Multi barbati par a crede ca o modalitate excelenta de a-si dovedi interesul este sa hartuiasca femeia, prin telefoane, sms-uri, mailuri, iar pentru fiecare mesaj la care nu a primit un raspuns sa trimita altul. Si in vreme este de inteles faptul ca vrei s-o cunosti mai bine si ai motive pentru a dori sa fii alaturi de ea, acest comportament o va face sa creada despre tine ca esti disperat, neadaptat social si nerabdator. Este o idee mai buna sa incerci o data sau de maximum doua ori si daca nu primesti un raspuns din partea ei sa renunti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.