Greşeli pe care le fac femeile în ritualul de îngrijire

Procedezi ca la carte şi totuşi nu vezi rezultatele la care te-ai aşteptat după ritualul de îngrijire! Oare ţi-a scăpat ceva?

RomaniaTV.net
02 iun. 2014, 07:00
Greşeli pe care le fac femeile în ritualul de îngrijire

Excesul de zel poate avea urmări nedorite! Verifică dacă nu cumva comiţi vreuna dintre micile erori de mai jos, sunt destul de comune!

Citeşte şi Ingrediente naturale care te apara de riduri

Ai puncte negre…

Şi probabil că ţi s-a recomandat sau ţi se pare logic să foloseşti o loţiune puternic astringentă! Eroare! Soluţiile puternic astringente, cu un conţinut ridicat de alcool, nu ajută deloc, ba chiar pot agrava situaţia, deoarece bătătoresc pielea, obturînd porii astupaţi, dând astfel naştere acelor coşuri dureroase, inflamate, sub piele.

Coşuri inexplicabile

Ai folosit cam tot ce există în materie de produse împotriv coşurilor şi acneii, dar situaţia pare să ia proporţii! Trebuie să ştii că multe dintre produsele pe care le găseşti în magazine conţin ingrediente care pot provoca apariţia coşurilor, în loc să o stopeze. Caută produse fără compuşi cu potenţial iritant şi supraveghează-ţi alimentaţia (optează pentru o dietă anti-inflamatorie).

Inelul lui Saturn

Îţi ies coşuri sau te iriţi în principal de jur împrejurul feţei – pe linia scalpului, pe mandibule şi bărbie? Asigură-te că, atunci când îţi speli faţă cu geluri de curăţare, scrub-uri sau ale formula active, clăteşti bine şi marginile ariei pe care ai aplicat respectivele produse. Altminteri, acestea rămân pe piele şi provoacă neplăceri.

Iata cinci greseli in ritualul de ingrijire pe cosmopolitan.ro