Greşelile frecvente pe care le faci când foloseşti aspiratorul

Tu ştii cum să foloseşti corect aspiratorul? Dacă vrei să fii o gospodină adevărată, tot ce trebuie să faci este să ţii seama de câteva aspecte atunci când te apuci să faci curat.

RomaniaTV.net
26 ian. 2015, 14:42
Greşelile frecvente pe care le faci când foloseşti aspiratorul

Iata 6 greseli frecvente pe care tinzi sa le faci cand dai cu aspiratorul:

1. Nu aspiri in ambele sensuri

Cand aspiri intr-o singura directie, trebuie sa stii ca nu inlaturi tot praful. Aspiratul in ambele sensuri te ajuta sa curati pana si firele de praf care se pot ascunde intre fibrele covorului.

Citeşte şi Soluţii naturale pentru curăţenie. Vezi cu ce poţi spăla parchetul, gresia sau blatul de bucătărie

2. Nu cureti sacul de praf la timp

Aspiratorul functioneaza la capacitate maxima doar atunci cand sacul de praf este gol, asa ca trebuie sa il verifici de fiecare data inainte sa te apuci de aspirat.

3. Nu folosesti duza mica destul de des

In colturile camerei ar trebui sa folosesti destul de des duza mica, pentru ca este singura unealta care poate lua fiecare fir de praf ascuns. Daca nu cureti la timp colturile, mizeria se stratifica si devine foarte greu de curatat.

Citeşte şi Cum scapi uşor şi rapid de praful din casă

4. Nu ai un program prestabilit pentru aspirare

Daca tinzi sa lasi sa treaca mai mult timp pana sa aspiri din nou, nu faci decat sa lasi praful sa se acumuleze in covoare si murdaria sa fie mult mai greu de aspirat. Ca sa mentii casa mai mult timp curata, incearca sa iti faci un program riguros de curatenie.

Citeste mai mult pe feminis.ro.