Greu de convins! Bruce Willis a fost dat afară dintr-o farmacie din LA pentru că n-a vrut să poarte masca de protecție FOTO

Cu toate că guvernul din California a impuse reguli stricte de mai multe luni, în contextul pandemiei de coronavirus, actorul Bruce Willis a fost surprins într-o farmacie din Los Angeles fără să poarte masca de protecție.

13 ian. 2021, 09:47
Greu de convins! Bruce Willis a fost dat afară dintr-o farmacie din LA pentru că n-a vrut să poarte masca de protecție FOTO

Starul de 65 de ani din „Die Hard” („Greu de Ucis”) a fost de această dată greu de convins să se supună regulilor impuse în pandemie. Bruce Willis a refuzat să poarte masca de protecție când a intrat în farmacie. El purta doar o eșarfă în jurul gâtului.

Un reprezentant al actorului a fost contactat la scurt timp după apariția fotografiilor pentru a explica gestul lui Bruce Willis.

Se pare că angajații farmaciei au fost foarte deranjați că nu s-a ținut cont de regulile de protecție și i-au cerut lui Bruce Willis să părăsească locația. Actorul a plecat fără a face vreo achiziție, potrivit DailyMail.

Purtarea măștii de protecție este obligatorie în spațiile închise din California. În spațiile deschise, oamenii pot decide să nu o poarte, însă numai dacă păstrează o distanță de cel puțin șase metri de ceilalți.

Numărul deceselor din California a ajuns la 30.000, Los Angeles devenind locul cel mai lovit de către coronavirus.

Zece persoane sunt testate pozitiv în fiecare minut. Locuitorii au fost sfătuiți să poarte măști de protecție chiar și în interiorul propriilor locuințe.

Faptul că Bruce Willis a fost văzut nepurtând nepurtând masca pare să fie o scăpare de moment, căci actorul și familia lui respectă măsurile de protecție de regulă.

În preajma sărbătorilor de iarnă, Bruce a fost surprins alături de soția lui, Emma, și de cele două fetițe ale lor de șase, respectiv opt ani, Evelyn și Mabel. Toți patru au ieșit să facă o plimbare și purtau mască, chiar dacă se aflau în aer liber, fără alte persoane prin preajmă.