Greu de privit. Cel mai trist final la snooker, chiar şi adversarul a fost dezamăgit de deznodământ VIDEO

Săptămâna aceasta se desfăşoară fazele finale de la UK Championship, iar partida dintre Neil Robertson şi Thepchaiya Un-Nooh a oferit un moment teribil, thailandezul ratând la ultima bilă realizarea breakului de 147.

02 dec. 2015, 13:32
Greu de privit. Cel mai trist final la snooker, chiar şi adversarul a fost dezamăgit de deznodământ VIDEO

Fostul campion mondial Neil Robertson conducea cu 4-1 când Thepchaiya Un-Nooh (nr. 36 mondial) a venit la masă şi a reuşit de 15 ori combinaţia bilă roşie – bilă neagră. Septuplul campion mondial Stephen Hendry a notat chiar pe Twitter că ultima bilă roşie a fost cea mai grea din istorie într-un potenţial break de 147, astfel că realizarea break-ului părea doar o formalitate pentru thailandez, lui mai rămându-i pe masă doar bila neagră.

Citeşte şi SNOOKER: Stuart Bingham este noul campion mondial

Stupoare însă, Thepchaiya Un-Nooh a ratat chiar la ultima bilă, una aparent simplă, spre marea dezamăgire a spectatorilor şi a adversarului său. Totodată, Thepchaiya Un-Nooh a ratat şi un bonus de 44.000 lire sterline, pe care l-ar fi primit dacă ar fi reuşit break-ul. „44.000 lire sterline? Trebuia să-mi spuneţi de ei înainte să dau la bila neagră„, a spus şi mai dezamăgit Un-Nooh.