Greutatea la control: Lucrurile pe care să NU le faci când kilogramele oscilează

Speri din suflet să ţi se fi stricat cântarul atunci când vezi că acul o ia la sănătoasa şi depăşeşte cu mult limita maxima de greutate admisă de garderoba ta. Dar nu, se pare ca pantalonii sau fusta ta preferată confirmă faptul că acul cântarului "adevăr grăieşte", refuzând să se mai închidă în jurul taliei sau să intre pe tine.

31 oct. 2014, 09:39
Greutatea la control: Lucrurile pe care să NU le faci când kilogramele oscilează

Inainte de a slabi platind pretul sanatatii tale sau de a te resemna in fata noii siluete, afla ce NU trebuie sa faci, astfel incat sa slabesti mai usor si sa iti recapeti silueta pierduta!

1. Nu te resemna in fata noii tale greutati

Nu te da batuta inainte de a pleca la lupta impotriva kilogramelor in plus! Este pacat sa te resemnezi in fata suprlusului de greutate care iti deformeaza silueta si te impiedica sa iti mai porti hainele preferate. Este timpul sa le vii de hac si sa le arati cine detine puterea si controlul asupra corpului, nu crezi?

Citeşte şi Horoscop: Cât o să te îngraşi, în funcţie de zodie

2. Nu te infometa

Pe de alta parte, nici nu pica in extrema cealalta, de a alege cea mai drastica, periculoasa si inutila metoda de slabit: infometarea. Slabitul va surveni pe fondul subnutritiei, punandu-ti in pericol nu doar sanatatea, ci si viata. Exista mult prea multe diete si metode de a slabi rapid, sigur si sanatos, pentru a plati silueta mult visata cu pretul vietii tale.

3. Nu sari peste mese

Te pacalesti singura daca ai impresia ca mancatul pe sarite este mai putin daunator decat infometarea atunci cand incerci sa slabesti! Dimpotriva, este nesanatos si te poate incuraja sa adopti obiceiuri alimentare nesanatoase, la ore nepotrivite din zi sau… noapte. Cel mai echilibrat mod in care iti poti tine greutatea in frau si a slabi este sa mananci sanatos, putin si des.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.