Grevă la Rapid. Neplătiţi de două luni, fotbaliştii nu s-au antrenat

Giuleştenii au întârzieri la plata salariilor, iar jucătorii reclamă că nu şi-au primit nici acum cei 27.500 euro promişi ca urmare a calificării în grupele Ligii Europa.

RomaniaTV.net
18 ian. 2012, 13:53
Grevă la Rapid. Neplătiţi de două luni, fotbaliştii nu s-au antrenat

Rapid este printre ultimele formaţii din Liga I care s-a reunit după vacanţa de iarnă, fotbaliştii antrenaţi de Răzvan Lucescu, ei prezentându-se luni la vizita medicală, dar nemulţumirile lor sunt foarte mari, din cauza restanţelor financiare.

Conform Dolce Sport, ei au refuzat să se antreneze miercuri dimineaţă, din cauză că nici până acum nu şi-au primit banii pentru calificarea în grupele Ligii Europa. Fiecare fotbalist are de primit 27.500 euro şi, mai mult, fotbaliştii giuleşteni nu şi-au mai primit salariile de peste două luni. În conflict a intervenit chiar patronul George Copos, care i-a convins pe jucători să se prezinte la antrenamentul de seară, promiţându-le că le va da banii până la sfârşitul săptămânii viitoare.

Informaţia a fost confirmată de Constantin Zotta, preşedintele executiv al Rapidului, care a dezminţit însă existenţa unei greve, el spunând că antrenamentul de dimineaţă a fost amânat de Răzvan Lucescu. Într-o declaraţi acordată Mediafax, Zotta a spus: „Domnul Copos şi domnul Taban au avut astăzi întâlnire cu jucătorii. A fost o întâlnire fructuoasă care confirmă faptul că jucătorii, staful tehnic şi conducerea clubului formează o echipă unită, care îşi poate îndeplini obiectivele propuse, câştigarea titlului şi a Cupei României. Restanţele financiare faţă de jucători nu sunt foarte mari. Jucătorii sunt în urmă cu banii până în două luni, ceea ce este un interval acceptabil. Dar până la sfârşitul săptămânii viitoare jucătorii îşi vor primi atât primele cât şi salariile restante„.